Maak goedkoop LG K10 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De LG K10 (2017) is een telefoon om u tegen te zeggen. De specificaties van deze fraaie telefoon blijven in tact met een hoesje van B2C Telecom. Onze LG K10 (2017) hoesjes zijn zeer onderscheidend. Maar wellicht is onderscheidend voor u wel niet voldoende en wil je een uniek hoesje. In dat geval zit je hier goed. Je kunt creatief aan de slag en zelf een LG K10 (2017) hoesje maken.  

Op de achterkant van de telefoon heeft LG een 13-megapixelcamera geplaatst en op de voorkant een 5-megapixel selfiecamera. De mooie foto’s die je hiermee schiet kun je zonder meer op een standaard hoesje plaatsen. Zelf LG hoesjes ontwerpen is zeer leuk om te doen. Dankzij onze unieke printservice lopen wij voorop met dit concept.

Bedrijven ontwerpen LG K10 (2017) hoesjes  

Soms kloppen organisaties bij ons aan omdat ze hun werknemers graag zien werken met telefoons met hetzelfde hoesje. Zij kunnen een unieke print laten zetten op een boekhoesje. Tijdens het ontwerpen kunnen bedrijven ook hun eigen logo plaatsen. Dit komt dan op een schitterende manier terug op het hoesje. Na het ontwerpen van een hoesje voor de LG K10 (2017) krijgen bedrijven een gratis proefdruk toegestuurd.

Wij hebben zelf een eigen printservice, waardoor we het drukproces niet hoeven uit te besteden. Hierdoor blijven de kosten van hoesjes met print laag. Het is een van de redenen waarom steeds meer particulieren en bedrijven zelf smartphonehoesjes gaan ontwerpen. Een unieke smartphone accessoire tegen lage kosten, wie wil dat nu niet.

Leuke LG K10 (2017) hoesjes met print

Ook onze LG K10 (2017) design hoesjes zijn voor een zeer lage prijs te koop. Deze designs worden door B2C Telecom ontworpen en op de smartphone hoesjes gedrukt. Deze cases zijn zeer exclusief. Uniek wordt het als je zelf een leuk LG K10 (2017) hoesje maakt.

Jouw eigen foto’s en teksten komen op sublieme wijze op een LG hoesje te staan. We werken met goede kwaliteit UV inkt, dus we kunnen garanderen dat jouw ontwerp blijft opvallen. Behalve een uitzonderlijke look bieden onze LG hoesjes natuurlijk goede bescherming. De unieke uitstraling komt daar dan nog bij. Steeds meer mensen ontdekken hoe bijzonder het is om zelf telefoonhoesjes te ontwerpen bij B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam