Ontwerp een uniek LG G7 ThinQ hoesje bij B2C Telecom 

De LG G7 ThinQ is een geweldig toestel en beschikt onder meer over een Snapdragon 845-processor met 6 GB werkgeheugen. De smartphone heeft een dubbele camera van zestien megapixel, waarmee je scherpe foto’s schiet. Ben je op zoek naar een uniek LG G7 ThinQ hoesje, dat optimale bescherming biedt en een ongelofelijke uitstraling geeft? Ga dan de uitdaging aan en ga zelf een LG G7 ThinQ hoesje ontwerpen.

In de notch van de LG G7 ThinQ zijn de sensor voor de selfiecamera, een omgevingslichtsensor en het oortje om te bellen verstopt. Alle eigenschappen komen nog steeds uitstekend tot hun recht in samenspel met een leuk LG G7 ThinQ hoesje. Deze zijn er in allerlei soorten en maten en beschikken over alle nodige uitsparingen. Op onze boekhoesjes, stand cases en TPU cases kun je een eigen ontwerp laten zetten door B2C Telecom. Zelf een LG G7 ThinQ hoesje maken doe je met de Phone Case Designer. 

Zet een leuke foto of je eigen naam op een LG G7 ThinQ hoesje 

De LG G7 ThinQ is erg bijzonder en komt er uniek uit te zien als je zelf een leuk LG G7 ThinQ hoesje maakt met een uniek design. Dan wordt de LG G7 ThinQ volledig beschermd en krijgt de smartphone een bijzondere look. Met onze ontwerpmodule, die we zelf hebben ontwikkeld, kun je een uniek LG G7 ThinQ hoesje maken, met jouw naam, logo of een leuke foto erop. Sterker nog, je kunt zoveel mogelijk foto’s op een stand case of boekhoesje zetten als je zelf wilt.

Je kunt op een zeer creatieve wijze aan de slag met jouw LG G7 ThinQ case. De meeste mensen zetten hun eigen ontwerp op een boekhoesje. Bij deze case kun je zelfs de magnetische sluitclip zelf ontwerpen. Met ons PCD-programma kun je heel makkelijk een detail van een foto op de clip zetten. De veranderingen die je aanbrengt in je ontwerp zie je live op je scherm gebeuren. Ook clip arts, effecten en patronen voeg je heel simpel toe. Het resultaat is schitterend. Ook kun je natuurlijk een TPU hoesje gebruiken. Denk dan ook zeker aan een LG G7 ThinQ screenprotector.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken