Unieke look door zelf LG G6 hoesje te maken bij B2C Telecom

De LG G6 is een juweeltje en valt op dankzij het bijzondere breedbeeldscherm en de prachtige behuizing. Door gebruik te maken van een hoesje kun je nog lang films kijken, videogames spelen en gebruik maken van meerdere apps naast elkaar. Ontwerp je zelf een hoesje voor de LG G6, dan breng je een product tot stand dat niemand anders heeft. Maak dus je eigen telefoonhoesje en zorg ervoor dat de LG G6 daadwerkelijk een unieke gadget wordt.

Als de LG G6 niet de bescherming geniet van bijvoorbeeld een mooi design hoesje, dan kan een valpartij ervoor zorgen dat het toestel gebrekkigheden gaat vertonen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Wil je dat het hoesje meer doet dan alleen bescherming bieden, dan is zelf een smartphone hoesje ontwerpen voor de LG G6 wel het allermooiste wat je kan doen. Met onze Photo Case Designer kun je persoonlijke teksten en foto’s aanbrengen op het hoesje. Deze unieke tool hebben we zelf ontwikkeld.

Zelf TPU hoesje LG G6 ontwerpen

Het waanzinnige beeldscherm van de LG G6 komt uitstekend tot zijn recht als je voor een stand case kiest. Zo hebben al onze LG hoesjes hun eigen specifieke kenmerken. Het kenmerk van een zelf gemaakt telefoonhoesje voor de LG G6 is dat deze uniek is. Je bent als het goed is namelijk de enige die kan en mag beschikken over privé foto’s. Je kunt tijdens het ontwerpen van het LG G6 hoesje ook zelf de achtergrondkleur bepalen en speciale cliparts en effecten toevoegen.

Een flexibel TPU hoesje is door voor een eigen ontwerp te gaan in een mum van tijd omgetoverd tot een uniek product. Omdat dit schitterende smartphone hoesje helemaal niet duur is, kun je er net zo goed een screenprotector bij bestellen ter bescherming van het touchscreen. Een zelf gemaakt hoesje en een screenprotector zorgen ervoor dat de uitzonderlijke specificaties van de LG G6 behouden blijven. 

Eigen boekhoesje LG G6 maken

Er kan ook een boekhoesje gebruikt worden tijdens het ontwerp. De LG’s hoesjes – verkrijgbaar met of zonder lipje – beschermen de volledige behuizing van de smartphone. Klaar met ontwerpen van het smartphone hoesje? Bekijk dan direct in een preview het eerste resultaat. Is het LG G6 hoesje niet geheel naar wens, dan kun je nog aanpassingen doen. Zo wordt het je wel erg makkelijk gemaakt om je eigen LG hoesje met foto te ontwerpen. Deze zelf ontwikkelde LG G6 hoes beschermt dus tegen valschade en geeft een unieke look. Wat wil je nog meer?