Maak zelf unieke LG G5 SE hoesjes bij B2C Telecom

De LG G5 SE is de iets lichtere versie van de LG G5. De LG G5 SE heeft een minder krachtige processor en het werkgeheugen is naar beneden bijgesteld van 4 GB naar 3 GB RAM. De LG G5 SE heeft verder een 5,3 inch IPS-LCD scherm met Quad HD-resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Wij willen je op deze pagina wijzen op de optie om zelf een hoesje te ontwerpen voor de LG G5 SE. Door zelf een LG G5 SE hoesje te maken loop je straks met een uniek product rond.

Als je voor een LG G5 SE design hoesje hebt gekozen, ben je er zeker van dat je met de LG G5 SE de blik op de toekomst hebt gericht. De toekomst van je telefoon ziet er rooskleurig uit als je een keuze maakt uit ons zeer uitgebreide assortiment LG G5 SE hoesjes. Je kunt het plaatje zelfs nog exclusiever maken. Simpelweg door een foto te schieten en zelf een hoesje te ontwerpen voor de LG G5 SE.

Foto van vakantie op TPU hoesje of boekhoesje

Het kan bijvoorbeeld mooi zijn om een foto van je gezin op het hoesje te zetten. Of bijvoorbeeld van het huwelijksfeest of een zonovergoten vakantie. De mogelijkheden zijn oneindig, het resultaat is verbluffend en uniek. Met onze Phone Case Designer is het ook nog mogelijk om cliparts, effecten en een speciale achtergrondkleur aan de LG case toe te voegen.

Het modulaire design en de aluminium buitenkant van de LG G5 SE, die identiek zijn aan de LG G5, komen dankzij een beschermend boekhoesje nooit en te nimmer in gevaar. De boekhoesjes waar je het ontwerp op kunt plaatsen zijn voorzien van een magnetisch lipje aan de buitenkant. Het toestel kan door de perfecte pasvorm van het hoesje geen kant op en is op die manier beschermd tegen allerlei vormen van schade.

Goedkoop LG G5 SE hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom

Je kunt ook zelf een TPU hoesje maken. Een LG G5 SE TPU case beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon maximaal. Meestal wordt een LG G5 SE screenprotector van glas of van folie besteld bij dit hoesje. Hierdoor is het display te allen tijde goed beschermd. Zelf LG G5 SE hoesjes ontwerpen kan voor zowel bedrijven als particulieren een uitkomst zijn. De prijs van de LG hoesjes is zeer laag en je kunt gebruik maken van bundelkorting.