Uniek LG G5 hoesje maken bij B2C Telecom

De LG G5 is een combinatie van high-end hardware en een opvallend design. Het vlaggenschip beschikt over een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De voorzijde van de LG G5 kenmerkt zich door het scherpe 5,3 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Aan de achterkant bevindt zich een 16 megapixel-camera, die van twee lenzen is voorzien. Dit toptoestel levert hoge prestaties. Je voegt er een schitterende dimensie aan toe als je zelf een LG G5 hoesje maakt voor dit toestel bij B2C Telecom.

B2C Telecom heeft LG G5 hoesjes in huis van hoge kwaliteit. Wij bieden de goedkoopste smartphone hoesjes voor de LG G5 aan tegen de laagste prijs. Ben je ondanks ons fraaie aanbod LG cases niet gestuit op het gewenste smartphonehoesje, dan kunnen we je aanraden om je eigen LG hoesje te ontwerpen voor de LG G5.

Zelf foto’s zetten op LG G5 hoesje

Op die manier beschikt u gegarandeerd over een smartphonehoesje dat echt uniek is. Je kunt namelijk op onze site een hoesje maken met daarop uw fraaiste persoonlijke foto’s en teksten. Hiermee loopt u pas echt met een bijzonder gevoel over straat met de LG G5. Een hoesje en een LG G5 screenprotector geven je de garantie dat krassen op jouw LG G5 geen kans maken!

Een screenprotector wordt vaak besteld bij een LG G5 TPU case, maar heeft bij elk hoesje toegevoegde waarde. Ook als je dus een eigen ontwerp plaatst op een zeer praktisch boekhoesje. Bij B2C Telecom kun je zelf je mooiste foto’s en teksten op dit hoesje zetten. Het ontwerpen van een LG G5 hoesje is met onze Phone Case Designer een vrij simpel proces. Bovendien bieden onze praktische handleidingen op onze website bij problemen altijd uitkomst.

Bundelkorting bij grotere bestellingen 

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts toegevoegd worden aan het ontwerp van het LG G5 hoesje. Als het ontwerp klaar is, krijg je direct een voorbeeld in 3D te zien. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te doen. Net zoveel en zolang totdat jij het ideale hoesje in huis denkt te halen.

Voor bedrijven geldt dat ze na het maken van een LG G5 hoesje direct een proefdruk krijgen toegestuurd. Worden er meerdere LG G5 hoesjes besteld, dan kunnen bedrijven en particulieren profiteren van bundelkorting. Dat betekent extra korting op de toch al zeer scherp geprijsde smartphone hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom.