Ontwerp leuk LG G3 hoesje op website B2C Telecom

De LG G3 biedt topkwaliteit. Het scherm heeft een hoge resolutie, de processor is zeer snel en de behuizing zeer fraai. Wij hebben telefoonhoesjes die dit toptoestel de nodige bescherming bieden. Maar we kunnen jou ook een uniek hoesje bezorgen. Daar is wel jouw inbreng voor nodig. Jij kunt op deze pagina zelf een LG G3 hoesje maken.  

Met onze LG G3 hoesjes ga je een stuk geruster op pad met de LG G3. Onze design hoesjes voegen nog eens een schitterende uitstraling toe. Maar wat als je nu echt op zoek bent naar een uniek hoesje? De LG G3 design hoesjes zijn zeer exclusief, maar nog niet uniek. Althans, je zult niet de enige zijn die met een design hoesje rondloopt. Dat laatste is wel het geval als je zelf een LG hoesje gaat ontwerpen.   

Maak LG G3 hoesje met foto

Het ontwerp wordt geplaatst op een boekhoesje, net als bij de design hoesjes het geval is. Deze smartphone hoesjes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit TPU en PU leer. Met deze materialen kan jouw telefoon een klap incasseren. Het ongekend scherpe QHD display zal beelden kraakhelder blijven vertonen met de cases van B2C Telecom. Het LG hoesje kun je naar jouw persoonlijke smaak zelf samenstellen.

Je dient een hele mooie foto paraat te hebben, dat is vaak de sleutel tot succes. Deze foto plaats je via onze Phone Case Designer op het witte smartphone hoesje. Ben je zeer creatief en heb je ook nog een schitterende tekst in je hoofd zitten? Dan kun je die ook op het hoesje zetten. Als klap op de vuurpijl kun je nog een leuke kleur aan de case geven en speciale effecten toevoegen.   

Zelf LG G3 hoesjes maken: leuk en makkelijk

Wij hebben het ontwerpproces zo leuk en makkelijk mogelijk gemaakt. Ter inspiratie zou je naar andere voorbeelden van hoesjes van klanten kunnen kijken. En bij onduidelijkheden verwijzen we je naar onze video instructie op onze website.

Als je klaar bent met  ontwerpen, dan kun je jouw unieke LG G3 hoesje controleren in 3D. Is het resultaat naar wens en heb je ons aanbod LG G3 screenprotectors gecheckt, dan druk je op de bestelknop. Met onze hoesjes en andere LG accessoires zoals screenprotectors kunnen er geen gebruikssporen ontstaan op het schitterende scherm. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk