Zelf mooi LG Bello II hoesje maken bij B2C Telecom

De LG Bello II nog mooier maken dan ie al is? Dan ga je nu aan de gang met je eigen ontwerp voor een smartphone hoesje. Zelf LG Bello II hoesjes maken doe je bij B2C Telecom. Waarom? Omdat wij dit concept in al die jaren hebben geperfectioneerd. Daarom kun je bij ons ook LG Bello II hoesjes ontwerpen voor een spotprijs.

Nee, de LG Bello is nou niet wat je noemt een groots apparaat. Maar dat wil niet zeggen dat je zonder de bescherming van een hoesje kunt. Onze LG Bello II hoesjes staan hun mannetje en geven de telefoon alle bescherming die het nodig heeft. Ook lijkt het met onze LG Bello II design hoesjes net alsof je een telefoon uit het hogere segment in je bezit hebt.

Unieke print op LG Bello II hoesje

De prints op deze LG cases zijn van grote schoonheid. Maar ze vallen natuurlijk in het niet bij het design dat je zelf op het punt staat te ontwerpen. Hiervoor maak je namelijk gebruik van je eigen persoonlijke foto’s en teksten. Je kunt zelfs naar hartenlust experimenteren met het ontwerp van jouw eigen LG Bello II hoesje en effecten, kleuren en clip arts toevoegen.

Als je klaar bent met ontwerpen krijg je namelijk het resultaat te zien in een preview. Daarop kun je nog aanpassingen doen. Dus het kan best zo zijn dat pas na drie of vier pogingen jouw ideale LG Bello II hoesje klaar is. Pas wanneer dit het geval is, zet je de bestelling in werking en gaan wij aan de slag met het bedrukken van jouw ontwerp.

Lage kosten door bijzondere printservice

Dit bedrukken doen we eigen beheer. Hierdoor blijven de kosten van deze smartphone hoesjes laag. De telefoonhoesjes worden gedrukt met duurzame UV-inkt. Hierdoor blijft jouw uniek ontwerp zijn glans behouden. Jouw LG Bello II hoesje met eigen ontwerp gaat dus niet snel verloren.

Voor een extra bescherming van het touchscreen, bestel je een LG Bello II screenprotector. Deze LG accessoire is zeer makkelijk te bevestigen en te verwijderen. We hebben zowel voor het zelf ontwerpen van hoesjes als het aanbrengen van screenprotectors een handleiding gemaakt. Deze online instructievideo’s kunnen je ondersteunen waar nodig. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam