Ontwerp zelf unieke Lenovo Vibe K5 hoesjes bij B2C Telecom

De Lenovo Vibe K5 heeft een 5 inch beeldscherm met een mooie full HD-resolutie van 1920×1080 pixels en draait op Android 5.1 Lollipop. Met een Lenovo Vibe K5 hoesje van B2C Telecom lever je de ultieme bescherming voor de Lenovo Vibe K5. Maar mensen willen vaak iets extra’s. Dat bieden wij door je de mogelijkheid te geven zelf een hoesje te maken voor de Lenovo Vibe K5. Zelf een Lenovo Vibe K5 hoesje maken is de ultieme kick.

Zelf een hoesje ontwerpen voor de Lenovo Vibe K5 is bijzonder uitdagend. Maar het levert ook een bijzonder waardevol resultaat op. Niet alleen voor particuliere gebruikers, maar ook voor bedrijven met behoorlijke personeelsbestanden. Bedrijven kunnen hun eigen Lenovo Vibe K5 hoesje ontwerpen voor de Lenovo Vibe K5, met daarop specifieke logo’s en teksten. Hoe meer Lenovo hoesjes ze bestellen, hoe goedkoper ze worden. Ook voor zelf ontworpen Lenovo hoesjes geldt immers bundelkorting.

Opvallen met eigen Lenovo Vibe K5 hoesje

Door personeel uit te rusten met telefoons met exact hetzelfde hoesje, bewijzen bedrijven zichzelf een enorme dienst. Dit levert namelijk een geweldige uitstraling op. Verschillende bedrijven hebben dit inmiddels ondervonden. Het mooie is dat ze een gratis proefdruk krijgen toegestuurd, zodat er nooit teleurstelling zal zijn over het uiteindelijke resultaat. Door als bedrijf uw eigen smartphonehoesjes te ontwerpen voor de Lenovo Vibe K5, maakt uw personeel dagelijks goede sier met uw naam!  

Het geeft een enorme ‘vibe’ als je zelf Lenovo Vibe K5 hoesjes ontwerpt met eigen foto’s. Dit kunnen foto’s zijn van een vakantie, huisdier, feest of voetbalclub. Je kunt een eigen ontwerp plaatsen op een TPU hoesje of op een boekhoesje. Een Lenovo Vibe K5 boekhoesje heeft een magnetische sluiting aan de buitenkant in de vorm van een speciaal lipje. Op deze pagina staat een handige video handleiding die toont hoe je zelf een mooi Lenovo hoesje maakt.

Lenovo Vibe K5 scherm in tact met zelf gemaakt TPU hoesje en screenprotector

Erg handig is het om een transparante screenprotector, matte screenprotector of een glazen screenprotector op het scherm van de Lenovo Vibe K5 te bevestigen. Dit is bij een zelf gemaakte TPU case een zeer waardevolle toevoeging. Dit Lenovo hoesje beschermt immers vooral de zijkanten en de achterkant van de telefoon. Mocht je niet goed weten hoe je de Lenovo Vibe K5 screenprotector aanbrengt op het apparaat, dan kun je terecht op onze website voor een beknopte handleiding.