Ontwerp unieke Lenovo K6 hoesjes bij B2C Telecom

De Lenovo K6 is de opvolger van de Lenovo K5 en heeft een hogere schermresolutie, een grotere accu en draait op een nieuwere versie van Android, namelijk Android 6.0 Marshmallow. Uit al deze opties kunt u veel langer plezier halen indien het juiste Lenovo K6 hoesje om het toestel zit. Maar de nadruk op deze webpagina ligt op het zelf ontwerpen van een Lenovo K6 hoesje. Maak je zelf een Lenovo K6 hoesje, dan ben je de ontwerper van een uniek product.

Er zijn meerdere redenen waarom je ervoor zou kiezen om een eigen Lenovo K6 hoesje te maken. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je geen keuze hebt kunnen maken uit ons schitterende aanbod Lenovo K6 design hoesjes. Deze smartphone hoesjes beschikken over een zeer exclusieve print en zijn in verschillende thema’s te verkrijgen. Maar het zou ook kunnen dat je een hoesje wilt hebben waar niemand anders ter wereld over kan beschikken. Dat laatste is het geval als je een eigen Lenovo K6 hoesje ontwerpt.

TPU hoesje en boekhoesje geschikt voor eigen ontwerp

Dit kan allereerst met een Lenovo K6 TPU case. Dit smartphone hoesje geeft de Lenovo K6 een goede basisbescherming. Handig zijn de vele uitsparingen. Alle knoppen zijn te bedienen zonder dat de smartphone uit het hoesje hoeft te worden gehaald. Op dit hoesje, dat vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon optimaal beschermt, kun je met onze Phone Case Designer tot wel tien persoonlijke afbeeldingen plaatsen.

Naast foto’s kun je ook teksten en logo’s zetten op de TPU case. Dit kan ook bij een boekhoesje, dat wordt afgesloten met een magnetisch lipje aan de buitenkant. Deze Lenovo hoesjes bedekken de telefoon volledig. Eigen Lenovo K6 hoesjes maken kan voor particulieren en bedrijven interessant zijn. Worden er meerdere hoesjes tegelijk besteld, dan kan er worden geprofiteerd van bundelkorting.

Screenprotector als aanvulling op zelf gemaakt Lenovo K6 hoesje

De beveiligingsklus wordt pas echt afgemaakt door een screenprotector toe te voegen aan het smartphone hoesje. Vooral bij een TPU case is een screenprotector zeer nuttig. Deze Lenovo accessoire is zeer eenvoudig aan te brengen. Mocht dit toch problemen opleveren, dan willen we u wijzen op een instructiefilmpje op onze website. Door gebruik te maken van een zelf ontworpen hoesje en een Lenovo K6 screenprotector van B2C Telecom is de Lenovo K6 verzekerd van een mooie toekomst. Alle Lenovo K6 accessoires zijn op deze website voor een luttel bedrag te bestellen.