Lenovo C2 Power hoesjes maken bij B2C Telecom

De Lenovo C2 Power combineert kracht met een fraai uiterlijk. Het apparaat is stijlvol en vanwege zijn enorme batterijkracht hoeft het niet snel opnieuw te worden opgeladen. Door het toestel een Lenovo C2 Power hoesje te geven zorg je dat deze, net als de batterij, een hele lange tijd stand by blijft. Je kunt er zelfs voor kiezen om zelf de ontwerper te zijn van je eigen Lenovo C2 Power hoesje. Zelf een hoesje maken voor de Lenovo C2 Power bij B2C Telecom geeft je een enorm voldaan gevoel.

Onze smartphonehoesjes zorgen ervoor dat de Lenovo C2 Power een duurzaam alternatief blijft voor een iPhone of Samsung Galaxy. De Lenovo C2 design hoesjes bijvoorbeeld zijn in zoveel verschillende verschijningen leverbaar, dat er altijd wel iets tussen zal zitten wat je leuk vindt. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je bij ons zelf een hoesje ontwerpen voor de Lenovo C2 Power. Voordeel daarvan is dat het hoesje een persoonlijke handtekening krijgt.

Foto van vakantie op TPU case of boekhoesje

Je kunt er immers je eigen speciale foto’s op kwijt (tot wel tien stuks), vergezeld van bijzondere effecten waar je op onze website een keuze uit kunt maken. Het resultaat van het ontwerp kun je direct terugzien in 3D, waardoor er geen twijfel over mogelijk is wat je nu eigenlijk bestelt. Wij weten in elk geval zeker dat het een uniek hoesje wordt, waarmee je samen met uw Lenovo C2 Power graag gezien zult worden!

Je kunt zelf een Lenovo C2 Power TPU case ontwerpen. Dit smartphone hoesje geeft de Lenovo C2 Power een goede basisbescherming. Op dit hoesje, dat vooral de achterkant van de zijkanten van de telefoon optimaal beschermd, kun je met onze Phone Case Designer foto’s plaatsen van een fraaie vakantie. Naast foto’s kun je ook teksten en logo’s zetten op de TPU case. Dit kan ook bij een boekhoesje, dat wordt afgesloten met een magnetisch lipje aan de buitenkant.

Screenprotector toevoegen aan uniek Lenovo C2 Power hoesje

Deze Lenovo boekhoesjes bedekken de telefoon volledig. Heeft de Lenovo C2 Power van zichzelf al een fraai voorkomen, met de hoesjes van B2C Telecom is het apparaat helemaal af. Door zelf een Lenovo C2 Power te ontwerpen voeg je er ook nog eens een unieke dimensie aan toe. Goedkope hoesjes en Lenovo C2 Power screenprotectors bestel je vanzelfsprekend bij B2C Telecom.