Maak uniek Huawei Y7 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De Huawei Y7 (2017) wordt vooruit gestuwd door een 435 chipset, aangevuld met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. De goedkope Huawei Y7 (2017) hoesjes van B2C Telecom passen perfect bij deze budgettopper. Wil je een uniek hoesje? Dan zit je goed op deze webpagina. Je kunt zelf een hoesje maken voor de Huawei Y7 (2017). Een eigen Huawei Y7 (2017) hoesje ontwerpen bij B2C Telecom is erg makkelijk en bijzonder leuk om te doen.

De Huawei Y7 (2017) heeft een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding. Dat geldt ook voor de daarvoor bestemde telefoonhoesjes van B2C Telecom. Maar je kunt ook een uniek hoesje maken door te kiezen voor een eigen ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld een foto van je favoriete huisdier of voetbalclub op je smartphone hoesje zetten. Met onze Phone Case Designer is het een fluitje van een cent om persoonlijke afbeeldingen en teksten op een Huawei Y7 (2017) hoesje te zetten.

TPU hoesje maken Huawei Y7 (2017)

Als je gebruik maakt van de Phone Case Designer wordt jouw Huawei Y7 (2017) hoesje een lust voor het oog. Voor het ontwerp kun je gebruik maken van een TPU hoesje of een multifunctioneel boekhoesje met lipje. Een Huawei Y7 (2017) TPU hoesje is zeer flexibel en bedekt de zijkanten en de achterkant van de telefoon volledig. Om het scherm volledig bescherming te bieden wordt vaak een Huawei Y7 (2017) screenprotector besteld. Een glazen screenprotector is de veiligste optie.

Op dit Huawei Y7 (2017) TPU hoesje kun je dus een leuke foto van een vakantie plaatsen. Je kunt meerdere foto’s op het smartphone hoesje zetten. Maar misschien gaat je voorkeur wel uit naar een boekhoesje. Verschil met een TPU hoesje is dat het boekhoesje ook de voorkant van de smartphone bedekt en een magnetische sluiting heeft. Dit lipje aan de buitenkant van de Huawei Y7 (2017) case sluit jouw smartphone perfect af. De kans op valschade is dus nihil!

Ontwerp zelf Huawei Y7 (2017) case met foto

Behalve foto’s kun je ook teksten en logo’s plaatsen op het TPU hoesje of het boekhoesje met lipje. Je kunt ook zelf de achtergrondkleur van het smartphone hoesje bepalen. Op zoek naar inspiratie? Heb je een writers block? Dan raden we je aan de voorbeelden van smartphone hoesjes met foto van andere klanten te bekijken. Wellicht brengen deze zelf gemaakte Huawei hoesjes je op een uniek idee! Zowel particulieren als bedrijven kunnen zelf Huawei Y7 (2017) hoesjes ontwerpen op onze website.