Maak uniek Huawei Y7 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De Huawei Y7 (2017) wordt vooruit gestuwd door een 435 chipset, aangevuld met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. De goedkope Huawei Y7 (2017) hoesjes van B2C Telecom passen perfect bij deze budgettopper. Wilt u een uniek hoesje? Dan zit u goed op deze webpagina. U kunt zelf een hoesje maken voor de Huawei Y7 (2017). Een eigen Huawei Y7 (2017) hoesje ontwerpen bij B2C Telecom is erg makkelijk en bijzonder leuk om te doen.

De Huawei Y7 (2017) heeft een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding. Dat geldt ook voor de daarvoor bestemde gsm hoesjes van B2C Telecom. Maar u kunt ook een uniek hoesje maken door te kiezen voor een eigen ontwerp. U kunt bijvoorbeeld een foto van uw favoriete huisdier of voetbalclub op uw smartphone hoesje zetten. Met onze Phone Case Designer is het een fluitje van een cent om persoonlijke afbeeldingen en teksten op een Huawei Y7 (2017) hoesje te zetten.

TPU hoesje maken Huawei Y7 (2017)

Als u gebruik maakt van de Phone Case Designer wordt uw Huawei Y7 (2017) hoesje een lust voor het oog. Voor het ontwerp kunt u gebruik maken van een TPU hoesje of een boekhoesje met lipje. Een Huawei Y7 (2017) TPU hoesje is zeer flexibel en bedekt de zijkanten en de achterkant van de gsm volledig. Om het scherm volledig bescherming te bieden wordt vaak een Huawei Y7 (2017) screenprotector besteld. Een glazen screenprotector is de veiligste optie.

Op dit Huawei Y7 (2017) TPU hoesje kunt u dus een leuke foto van een vakantie plaatsen. U kunt meerdere foto’s op het smartphone hoesje zetten. Maar misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een boekhoesje. Verschil met een TPU hoesje is dat het boekhoesje ook de voorkant van de smartphone bedekt en een magnetische sluiting heeft. Dit lipje aan de buitenkant van de Huawei Y7 (2017) case sluit uw smartphone perfect af. De kans op valschade is dus nihil!

Ontwerp zelf Huawei Y7 (2017) case met foto

Behalve foto’s kunt u ook teksten en logo’s plaatsen op het TPU hoesje of het boekhoesje met lipje. U kunt ook zelf de achtergrondkleur van het smartphone hoesje bepalen. Op zoek naar inspiratie? Heeft u een writers block? Dan raden we u aan de voorbeelden van smartphone hoesjes met foto van andere klanten te bekijken. Wellicht brengen deze zelf gemaakte Huawei hoesjes u op een uniek idee! Zowel particulieren als bedrijven kunnen zelf Huawei Y7 (2017) hoesjes ontwerpen op onze website.