Ontwerp Huawei Y6 Pro 2017 hoesje bij B2C Telecom

De Huawei Y6 Pro 2017 is verbeterd ten opzichte van de Huawei Y6 2017. Zo heeft de opvolger een metalen behuizing en op de achterkant is ruimte ingelast voor een vingerafdrukscanner. Hoewel beide toestellen zowat tegelijkertijd verschenen, verschillen ze dus wezenlijk. De slimmeriken onder ons bestellen meteen een Huawei Y6 Pro 2017 hoesje. Dan kun je tenminste veilig op stap met deze gsm. Heeft u behoefte aan een uniek hoesje dat niemand heeft? Ontwerp dan zelf een hoesje met foto voor de Huawei Y6 Pro 2017. Dit kan bij B2C Telecom zeer goedkoop.

Onze hoesjes bieden optimale bescherming tegen een bodemprijs. Ze hebben dus een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu boekhoesjes, TPU hoesjes, of stand cases zijn. Op al deze hoesjes is het mogelijk om eigen foto’s en teksten te zetten. Dit kan met onze Phone Case Designer, een uniek programma dat we zelf hebben ontwikkeld. Maak jouw Huawei Y6 Pro 2017 hoesje persoonlijk door deze zelf te ontwerpen.

Huawei Y6 Pro 2017 hoesje met leuke foto

Wij bedrukken jouw design aan de hand van geavanceerde technieken en duurzame uv-inkt. Een persoonlijk hoesje gaat dus zeer lang mee. Wij maken zelf ook unieke designs trouwens. Onze designer heeft een breed assortiment hoesjes gemaakt in verschillende thema’s. Onze unieke Huawei Y6 Pro 2017 design hoesjes zijn zeer populair. Ze zijn ook de duurzaamheid zelve.    

We bedrukken designs van klanten op boek hoesjes, stand cases en TPU cases. Deze hoesjes hebben allemaal hun eigen voordelen. De boekhoesjes gaan het hardst. Deze smartphone hoesjes zijn zeer veilig, want ze beschermen jouw telefoon aan alle zijden. Op deze Huawei hoesjes kun je foto’s plaatsen van een feestelijke gebeurtenis, een vakantie of een artiest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt vanuit Instagram tien foto’s uploaden en van jouw Huawei Y6 Pro 2017 een zeer persoonlijke gadget maken.

Bedrijfslogo op Huawei Y6 Pro 2017 hoesje

Tijdens het maken van het hoesje zijn cliparts, glossy effecten en logo’s toe te voegen. Een bedrijfslogo staat ook mooi en chique. Bovendien oogt het erg professioneel als werknemers met een telefoon en een hoesje van hun baas werken. Het hoesje als een visitekaartje van een onderneming, dat klinkt goed toch? Voordat het hoesje wordt besteld, ontvangen bedrijven een proefdruk. Voor goedkope Huawei hoesjes en accessoires zoals screenprotectors zit je goed bij B2C Telecom.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken