Maak Huawei Y6 (2017) hoesje bij B2C telecom

De Huawei Y6 (2017) is een praktische telefoon. Het beschikt over een 13-megapixelcamera achterop en een 5-megapixel frontcamera. In het toestel kun je twee simkaarten plaatsen. Daarnaast is dit apparaat ook zeer geschikt om er zelf een Huawei Y6 (2017) hoesje voor te ontwerpen. Met onze Phone Case Designer maak je een eigen Huawei hoesje dat niemand anders heeft. Tijdens het ontwerpproces zet je eigen afbeeldingen en teksten op een boekhoesje of TPU hoesje.  

Als je een goedkoop Huawei Y6 (2017) hoesje bestelt bij B2C Telecom, dan bescherm je de telefoon onder alle omstandigheden. Op onze functionele boekhoesjes, TPU hoesje en stand cases kunnen we designs plaatsen. Onze Huawei Y6 (2017) design hoesjes zijn ook schitterend. Ze komen van onze eigen grafisch designer en zijn te bestellen in verschillende thema's. Maar wellicht gebruik je liever je eigen creativiteit. Als je een leuk Huawei Y6 2017 hoesje ontwerpt, geef je het toestel een uitstraling die niemand anders heeft.

Huawei Y6 (2017) design hoesjes exclusief

De design hoesjes van B2C telecom zijn in geen enkele andere winkel of webshop te krijgen. We ontwerpen de design hoesjes zelf. We hebben een ontwerper in dienst, die al zijn creativiteit in de unieke Huawei Y6 2017 hoesjes legt. De prints worden op boekhoesjes en TPU hoesjes bedrukt. De boekhoesjes en TPU hoesjes verschillen wezenlijk van elkaar.

Boekhoesjes beschermen de Huawei Y6 2017 aan alle kanten. Bij een TPU case ligt het scherm van de telefoon nog deels vrij. Een stand case heeft een speciale standaard en is een variant op een boekhoesje. Bij een TPU hoesje bestellen onze klanten vaak een Huawei Y6 (2017) screenprotector. Deze Huawei Y6 (2017) accessoires brengen een beschermende laag toe aan het touchscreen. Komt het scherm in aanraking met scherpe voorwerpen, dan levert dit niet direct krassen en andere beschadigingen op.

Huawei Y6 (2017) cases met foto van huisdier

Onze Huawei cases met bijvoorbeeld een foto van je huisdier zijn van uitstekende kwaliteit. De Huawei hoesjes zijn ideaal om een persoonlijke print op te zetten. Zelf een Huawei Y6 (2017) hoesje met foto maken is erg leuk om te doen. Dit hebben zeer veel smartphone gebruikers reeds ondervonden. Je kunt zelf speciale foto's op een boekhoesje of een TPU case zetten. Wij bedrukken de designs met onze eigen printservice. Bedrijven kunnen voor verschillende merken hoesjes bestellen. Doe dit in een enkele bestelling, dan bespaar je veel kosten. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken