Unieke Huawei Y6 hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom 

De Huawei Y6 is een aantrekkelijk geprijsde Android-smartphone met een groot scherm. Het toestel heeft een groot display waarop alle apps, games en foto’s uitstekend tot hun recht komen. Als rechtmatige eigenaar van de Huawei Y6 wil je graag een duurzame telefoon. Dat heb je met de Huawei Y6 hoesjes van B2C Telecom. Maak je zelf een Huawei Y6 hoesje, dan wordt je telefoon niet alleen beschermd. Hij krijgt namelijk ook nog eens een uniek gezicht.

Uit ons aanbod Huawei Y6 hoesjes blijkt wel dat je de bescherming van je telefoon in allerlei verschillende vormen kunt gieten. Of het nu stand cases, TPU cases of Huawei Y6 design hoesjes zijn; al deze hoesjes zijn bestand tegen valschade en geven iets extra’s aan de smartphone. Toch kunnen we het ons voorstellen dat je jezelf wilt presenteren met een uniek Huawei Y6 hoesje. Door zelf een Huawei Y6 hoes te ontwerpen creëer je gegarandeerd een product dat niemand anders heeft.

Daarvoor is het nodig om een klein beetje creativiteit in je naar boven te halen. Tegelijk is dat nu juist het uitdagende aan het hele ontwerpproces. Aan de voorbeelden van zelf gemaakte smartphones hoesjes van klanten kun je wel zien dat je alle kanten op kunt. In elk geval is 1 ding zeker: als je zelf een Huawei Y6 hoesje maakt, krijgt je telefoon een zeer persoonlijke lading.

Plaats foto van vakantie op Huawei Y6 case

Heel veel klanten hebben ervoor gekozen om een foto van hun vakantie op het hoesje te zetten. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Eerst dien je een boekhoesje of een TPU hoesje te kiezen op onze website. Op deze standaard hoesjes wordt het unieke ontwerp geplaatst. Op deze kwalitatief zeer sterke hoesjes kun je tot wel tien persoonlijke afbeeldingen plaatsen.

Vervolgens is het ook mogelijk om teksten en logo’s op het smartphone hoesje te zetten. Eigen Huawei Y6 hoesjes maken is voor particulieren en bedrijven zeer interessant. Stel dat bedrijven de telefoons van hun personeel willen voorzien van dezelfde hoesjes, dan is een eigen ontwerp fabriceren een unieke kans. Behalve foto’s en teksten kan er ook een bedrijfslogo op het Huawei Y6 hoesje worden gezet.

Huawei Y6 beveiligd met hoesjes en screenprotectors

Een eigen Huawei Y6 hoesje maken gebeurt met een uniek programma, namelijk onze Phone Case Designer. Hiermee is het plaatsen van een ontwerp zeer simpel. Jouw telefoon kan niet meer stuk met een hoesje en een Huawei Y6 screenprotector van B2C Telecom.