Maak uniek Huawei Y5 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De Huawei Y5 (2017) is een uitstekende telefoon in het budget-segment. Onze goedkope Huawei Y5 (2017) hoesjes beschermen deze telefoon precies waar het nodig is. Ben je op zoek naar een Huawei hoesje dat niemand heeft? Dan maak je zelf een Huawei Y5 (2017) hoesje. Het design ontwerp je zelf met onze Phone Case Designer. Behalve een leuke foto kun je ook teksten, clip arts en een glossy logo op een telefoonhoesje zetten. Dit kan een boekhoesje of een TPU case zijn.   

De Huawei Y5 (2017) heeft een prima accu en is dus lange tijd te gebruiken zonder dat je jezelf hoeft druk te maken over het opladen van de telefoon. De smartphone zelf wordt ook stukken duurzamer als je er een leuk Huawei Y5 (2017) hoesje bij koopt. We hebben zeer veel leuke Huawei Y5 (2017) hoesjes zitten in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld Huawei Y5 (2017) design hoesjes met speciale prints van onze eigen ontwerper. Zelf een telefoonhoesje met foto ontwerpen? Dat kan ook!

Huawei Y5 (2017) met foto van vakantie of huisdier

De Huawei Y5 (2017) gaat veel langer mee met een goedkoop Huawei design hoesje van B2C Telecom. Onze smartphone hoesjes zijn gemaakt van de allersterkste materialen. Je loopt geen gevaar dat de telefoon stuk gaat bij een val op de grond. We adviseren je leukste foto’s van bijvoorbeeld een vakantie of huisdier te gebruiken voor het Huawei Y5 hoesje.

Met onze unieke Phone Case Designer is het een fluitje van een cent om een leuk hoesje te maken. Wel dienen de foto’s voldoende kwaliteit te hebben. Indien dit niet geval is, dan zal de print van matige kwaliteit zijn. Zo is het van belang dat de foto het juiste aantal dpi’s heeft en hij moet ook van voldoende resolutie zijn. De achtergrondkleur, die je zelf hebt uitgekozen, komt dan ook veel beter tot zijn recht.  

Bestel screenprotector bij Huawei Y5 (2017) hoesje

Het is verstandig om een screenprotector te bestellen bij onze Huawei Y5 (2017) hoesjes. Ook bij de smartphone hoesjes die je zelf ontwerpt. Vooral bij een TPU case is een screenprotector hoog nodig. De case heeft weliswaar opstaande randen aan de voorkant, maar het scherm van de Huawei blijft toch kwetsbaar.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken