Uniek Huawei Y360 hoesje maken bij B2C Telecom

De Huawei Y360 is een goedkope telefoon voor gebruikers die het liefst een simpele telefoon willen zonder al te veel poespas. De smartphone beschikt over een camera van 5 megapixel en een selfiecamera van 2 megapixel. Je kunt deze smartphone flink in waarde toe laten nemen door er zelf een hoesje voor te maken. Een eigen Huawei Y360 hoesje maken is een plezierige aangelegenheid. Bovendien levert het een uniek product op. 

Ondanks de lage prijs, hoort de Huawei Y360 ook goed beschermd te worden. Foto’s en andere waardevolle bestanden kun je kwijtraken als de telefoon schade oploopt. Deze budgettelefoon is bijvoorbeeld te beveiligen met een Huawei Y360 design hoesje. Deze Huawei hoesjes hebben een exclusief ontwerp van B2Ctelecom.

Maar je kunt ook zelf zorgen voor een uniek ontwerp! Simpelweg door gebruik te maken van onze Phone Case Designer. Dit programma hebben we speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een uniek hoesje.

Huawei Y360 boekhoesje ontwerpen

Een leuk hoesje beschermt de Huawei Y360 tegen deukjes en andere beschadigingen. Krassen kunnen voorkomen worden door het aanbrengen van een display folie op het touchscreen. Goede kwaliteit producten zijn op deze website voor een scherpe prijs te bestellen. Huawei Y360 hoesjes kun je bij B2C Telecom verkrijgen in diverse kleuren en prints.

De design hoesjes zijn dus zeer bijzonder. We kunnen ons ook voorstellen dat je met een uniek product in je broekzak rond wilt lopen. In dat geval doen we je er zeker een plezier mee door je te attenderen op de optie om een eigen smartphone hoesje te maken voor de Huawei Y360. Bij B2C Telecom kun je zelf je mooiste foto’s en teksten op een boekhoesje zetten. Dit doe je met onze Phone Case Designer, die we in eigen beheer hebben ontwikkeld.

Geen schade met zelf gemaakte Huawei Y360 hoesjes

Deze Huawei Y360 boekhoesjes sluiten perfect af. Aan de buitenkant hebben deze smartphone hoesjes een magnetisch lipje. Geen zorgen dus dat het scherm van de Huawei Y360 bloot komt te liggen. Onder alle omstandigheden beschermen deze zelf gemaakte boekhoesjes jouw Huawei Y360 tegen schade. Bovendien zijn de Huawei Y360 hoesjes gemaakt van zeer goede kwaliteit leer. Op deze boekhoesjes kun je met de Phone Case Designer tot wel tien afbeeldingen plaatsen. 

Door ook nog zelf cliparts, effecten en een achtergrondkleur toe te voegen maak je jouw zelf gemaakte Huawei Y360 hoesje compleet. Met een Huawei Y360 screenprotector bouw je nog meer zekerheid in.