Eigen Huawei P9 hoesje maken exclusief bij B2C Telecom

De Huawei P9 is een krachtige smartphone met veel luxe en een stijlvol design, uitgevoerd met metalen behuizing. De Huawei P9 heeft een bijzondere dubbele Leica camera aan de achterkant en dankzij de forse accu van 3000 mAh kun je de hele dag met de batterij doen. Heb je eenmaal flink geïnvesteerd in deze smartphone, dan kun je wat betreft de keuze van een Huawei p9 hoesje ook net zo goed meteen voor het meest exclusieve gaan. Bij B2C Telecom bieden we de unieke mogelijkheid om zelf je hoesje te maken voor de Huawei p9.

Huawei-toestellen zijn doorgaans goedkoper dan de concurrentie: ideaal dus als je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een high-end smartphone en toch zeer goede specificaties wilt hebben. Dat is dus het geval bij de Huawei p9. Daarom is het verstandig deze toptelefoon te beschermen met een mooi hoesje. Maak je zelf een hoesje voor de Huawei P9, dan betaal je net iets meer dan voor bijvoorbeeld een design hoesje. Maar nog steeds zeer weinig!

Eigen foto op Huawei P9 hoesje met Phone Case Designer

Overigens zijn deze Huawei P9 design hoesjes ook zeer onderscheidend, vanwege de exclusieve prints. Maar een unieke Huawei case krijg je door deze zelf te ontwerpen. Om dit tot stand te brengen maak je gebruik van onze in eigen beheer ontwikkelde Phone Case Designer. Met deze unieke tool kun je een persoonlijke foto van bijvoorbeeld een vakantie of een bedrijfsuitje op het smartphone hoesje zetten. Vervolgens kun je daar achtergrondkleuren, clip arts, effecten en teksten aan toevoegen.

Jouw unieke ontwerp op het boekhoesje bedrukken we ook zelf. Hierdoor zijn we in staat de kosten tot een minimum te beperken. Op deze manier zelf Huawei P9 hoesjes maken is ook voor bedrijven een unieke kans! Op het moment dat werknemers met dezelfde telefoon en dezelfde hoesjes aan de slag zijn levert dat een waanzinnig mooie uitstraling op. Na het ontwerp van de Huawei P9 hoesjes krijgen bedrijven altijd een gratis proefdruk toegestuurd.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU case

Je kunt een eigen ontwerp plaatsen op een boekhoesje of een TPU case. Een Huawei P9 TPU case is ideaal als je vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon maximaal wilt beschermen. Meestal wordt een Huawei P9 screenprotector besteld bij dit hoesje. Een eigen ontwerp kan ook worden geplaatst op een boekhoesje. De Huawei P9 wordt met deze smartphone hoesjes volledig magnetisch afgesloten. Ofwel via een lipje aan de buitenkant, ofwel aan de binnenkant zonder lipje.