Huawei P8 Lite (2017): zelf hoesje maken bij B2C Telecom 

De Huawei P8 Lite (2017) is voor een relatief lage prijs te koop. Deze smartphone met een Full HD LCD scherm van 5,2 inch en 7 GB vrij opslaggeheugen heeft een richtprijs van €250 en is behoorlijk compleet. Dat geldt ook zonder meer voor de hoesjes van B2C Telecom. Het toonbeeld van exclusiviteit krijg je door zelf een hoesje te maken voor de Huawei P8 Lite (2017). Met onze unieke printservice gooien we momenteel hoge ogen in telecomland. 

De Huawei P8 Lite (2017) hoesjes op onze website zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen, vormen en uitvoeringen. Zelf een hoesje ontwerpen maakt de Huawei P8 Lite (2017) uniek. Heb je bijvoorbeeld net een metropool bezocht, dan creëer je een uniek hoesje door zelf gemaakte foto’s van deze trip op het hoesje te zetten. Je kunt meerdere foto’s op het hoesje kwijt en dus op een zeer creatieve manier aan de slag. 

Ontwerp zelf uniek Huawei P8 Lite (2017) hoesje 

Het ontwerpproces is zeer praktisch. De eerste stap die je zet is het selecteren van een boekhoesje. Deze is gemaakt van goede kwaliteit PU-Leer (kunstleer). De houder is van TPU. Er zijn boekhoesjes met magnetisch lipje en zonder lipje. Laatstgenoemd Huawei P8 Lite (2017) hoesje wordt door magneten aan de binnenkant stevig dicht gehouden. Ook fijn is dat het hoesje een stand-case functie heeft. Tevens kun je een eigen ontwerp maken van een TPU hoesje. 

Een TPU case beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Huawei P8 Lite (2017). Meestal wordt hier een screenprotector bij besteld. Het kostbare scherm wordt hiermee bedekt door een extra laag folie of glas. Met onze bijzondere printservice hebben we een grote voorsprong opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. We merken ook dat steeds meer smartphone en tablet gebruikers dit beginnen te ontdekken. 

Mooie voorbeelden van zelf gemaakte Huawei P8 Lite (2017) hoesjes 

Resultaat is dat de mooie voorbeelden van zelf ontworpen hoesjes zich in rap tempo opvolgen. Klanten kiezen er bijvoorbeeld voor om hoesjes te maken met foto’s van vakanties of huisdieren. Het leuke is, dat je door een eigen Huawei P8 Lite (2017) hoes te maken de fantasie de vrije loop kunt laten. We hebben voorbeelden van hoesjes met foto’s van klanten op onze website gezet.  Wellicht dat dit jou verleidt om je eigen hoesje te maken voor de Huawei P8 Lite (2017). Bij B2C Telecom stellen we alles in het werk om uw Huawei P8 Lite (2017) van de fraaiste smartphone cases te voorzien.