Maak unieke Huawei Nova Plus case bij B2C Telecom

Dus je wilt echt opvallen met de Huawei Nova Plus? Dan ben je op de juiste pagina op onze website aanbeland. Hier kun je namelijk van jouw Huawei Nova Plus een unieke gadget maken. In een aantal simpele stappen kun je op deze site zelf een Huawei Nova Plus hoesje maken. Was je al enthousiast over onze Huawei Nova Plus design hoesjes? Dan ben je waarschijnlijk helemaal kapot van de optie om je eigen Huawei hoesje te ontwerpen.

Met de Huawei Nova Plus kun je sowieso al behoorlijk goed voor de dag komen. Dit is namelijk niet de eerste de beste telefoon. Daarom bescherm je dit apparaat vanzelfsprekend met een Huawei Nova Plus hoesje van B2C Telecom. Op deze smartphone hoesjes kun je ook zelf een ontwerp plaatsen. We hebben standaard witte boekhoesjes, fliphoesjes en TPU hoesjes in huis. Al deze smartphone hoesjes zijn hiervoor uitstekend geschikt.

Privé foto op Huawei Nova Plus hoesje

Als je net de Huawei Nova Plus hebt gekocht, dan is de telefoon in een mum van tijd een persoonlijke gadget. Je slaat er namelijk iedere dag weer bestanden, foto’s en documenten in op. Deze smartphone kun je nog persoonlijker maken als je er zelf een leuk hoesje voor ontwerpt. Dit kun je doen door een mooie afbeelding met onze Phone Case Designer op het smartphone hoesje te plaatsen. Je kunt zelfs wel tien foto’s op het Huawei hoesje zetten!

Ontwerp zelf goedkope Huawei Nova Plus case

Steeds meer mensen vinden het geweldig om zelf smartphone hoesjes te ontwerpen. Dit merken we aan het aantal bestellingen. Ben je net op vakantie geweest? Ben je kampioen geworden met je voetbalelftal? Heb je een leuk bedrijfsuitje achter de rug? Dan is het toch schitterend om hier een foto van op het Huawei Nova Plus hoesje te zetten. Vervolgens kun je een achtergrondkleur, cliparts en effecten zetten op het hoesje.

Direct na het ontwerpen verschijnt een voorbeeld van het hoesje in 3d op het scherm. Dan kun je gelijk zien of het ontwerp naar wens is. Zo niet, dan kun je het Huawei hoesje nog makkelijk aanpassen. Je drukt pas op de groene knop als je honderd procent tevreden bent over het telefoonhoesje. Dan zijn wij dat ook!

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes en Huawei Nova Plus screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Huawei Nova Plus hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Huawei Nova Plus hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk