Zelf uniek Huawei Nova hoesje maken bij B2C Telecom

De Huawei Nova heeft een prachtig ontwerp en uitgebreide camerafunctionaliteiten. Dankzij het smalle design ligt hij zeer prettig in de hand en de kleuren spatten van het contrastrijke LCD-scherm. Door zelf een Huawei Nova hoesje te ontwerpen met persoonlijke foto en teksten geef je het toestel een unieke uitstraling. Dit komt bovenop de optimale bescherming die een zelf ontworpen hoesje biedt. Maar dat geldt natuurlijk voor al onze Huawei Nova hoesjes.

De Huawei Nova is net als alle andere smartphones kwetsbaar voor schade door vallen, stoten of krassen. Daarom is het verstandig zowel het scherm als de andere onderdelen van deze telefoon te beschermen met een mooi hoesje. Ons assortiment bestaat uit goedkope hoesjes. Maak je zelf een hoesje voor de Huawei Nova, dan betaal je net iets meer dan voor bijvoorbeeld een design hoesje. Maar nog steeds weinig!

Selecteer boekhoesje of TPU hoesje voor eigen ontwerp

Overigens zijn deze Huawei Nova design hoesjes ook zeer onderscheidend, vanwege de exclusieve prints. Maar een unieke Huawei case krijg je door deze zelf te ontwerpen. De eerste stap die je zet is een TPU hoesje of een boekhoesje te selecteren op onze website. Beide Huawei hoesjes hebben hun eigen specifieke kenmerken. Een Huawei Nova tpu case is ideaal als je vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon maximaal wilt beschermen.

Het scherm blijft immers zichtbaar als je zelf een TPU hoesje voor de Huawei Nova maakt. Toch is het scherm tijdens een val van de Huawei Nova nog enigszins beschermd omdat het TPU hoesje opstaande randen heeft aan de voorkant. Hierdoor kan valschade niet makkelijk ontstaan. Toch wordt meestal een screenprotector van glas of van folie besteld bij dit hoesje. Met deze goedkope Huawei Nova screenprotector is de kans op schade voor het touchscreen nihil.

Eigen Huawei Nova hoesjes maken met Phone Case Designer

Een eigen ontwerp kan ook worden geplaatst op een boekhoesje. Deze smartphone hoesjes bedekken de Huawei Nova volledig en worden met een speciaal en handig lipje magnetisch afgesloten. Zelf een Huawei Nova boekhoesje maken doe je door gebruik te maken van onze Phone Case Designer. Dit is een unieke tool die we in eigen beheer hebben ontwikkeld.

Jouw unieke ontwerp op het boekhoesje bedrukken we ook zelf. Hierdoor zijn we in staat de kosten tot een minimum te beperken. Op een boekhoesje of een TPU hoesje kun je een persoonlijke foto van bijvoorbeeld een vakantie of een bedrijfsuitje zetten. Vervolgens kun je daar achtergrondkleuren, clip arts, effecten en teksten aan toevoegen. Op deze manier zelf Huawei Nova hoesjes maken is ook voor bedrijven een unieke kans!