Maak unieke Huawei Mate 9 hoesje bij B2C Telecom

De Huawei Mate 9 is een geweldig toestel met een indrukwekkend beeldscherm van bijna 6 inch. Met dit apparaat is niet heel erg moeilijk om op te vallen. Je kunt nog extra opvallen door er een hip en trendy hoesje van B2C Telecom bij te nemen. Het opvallendst is, als je zelf een Huawei Mate 9 hoesje maakt. Door een eigen Huawei Mate 9 hoesje te ontwerpen creëer je een uniek product.

De Huawei Mate 9 wordt momenteel natuurlijk gretig afgenomen door consumenten. Hierdoor ben je een van de zovele gebruikers. In die zin val je dan weer helemaal niet meer zo op met de smartphone. Maar hier kun je verandering in brengen. Als je een eigen Huawei Mate 9 hoesje maakt, wordt jouw toestel uniek! Op het hoesje staan namelijk persoonlijke foto en teksten, waar niemand anders over kan beschikken.  

Printservice maakt Huawei Mate 9 hoesjes bijzonder

Steeds meer smartphone gebruikers zien de voordelen in van het zelf ontwerpen van hoesjes. Wij hebben al zeer vroeg ingespeeld op deze ontwikkeling. De early adopters hebben hun zelf gemaakte hoesjes bij B2C Telecom gekocht! We hebben ook flink geïnvesteerd in onze printservice. Vandaar dat wij ook een hoge kwaliteit print kunnen garanderen. Dat zie je overigens ook terug in onze Huawei Mate 9 design hoesjes.

De prints op deze Huawei hoesjes zijn zeer exclusief en duurzaam. Onderscheidend zijn de design hoesjes natuurlijk ook. Maar als je zelf een Huawei Mate 9 hoesje fabriceert, wordt het product echt uniek. Met ons unieke PCD-programma is het een koud kunstje om persoonlijke foto’s en teksten op een smartphone hoesje te zetten.

Eigen Huawei Mate 9 hoesjes voor personeel

Dit kan op een standaard wit boekhoesje, flip hoesje of een TPU Case. In alle gevallen tover je een waanzinnig gaaf Huawei Mate 9 hoesje uit de hoge hoed. Voor particulieren is een smartphone een onmisbaar apparaat. Maar wat te denken van het bedrijfsleven. Werknemers moeten tegenwoordig 24/7 paraat zijn. Of het nu telefonisch is, via social media of via e-mail. Dus is het voor grote organisaties zeer aantrekkelijk om Huawei Mate 9 hoesjes te maken. Dit geeft ook een zeer professionele uitstraling. Zelf Huawei hoesjes ontwerpen kan bij ons tegen zeer lage kosten. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Huawei Mate 9 hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk