Maak unieke Huawei Mate 8 hoesje bij B2C Telecom

Dus je bent een phabletliefhebber? Dat kan bijna niet anders, wanneer je voor de Huawei Mate 8 hebt gekozen. Het 6 inch beeldscherm valt heel erg op. Dat doe je ook als je een Huawei Mate 8 hoesje neemt bij B2C Telecom. Ben je op zoek naar een uniek hoesje? Dan ontwerp je de Huawei Mate 8 case zelf. Dit kan bij B2C Telecom tegen zeer lage kosten.  

Een reden om te gaan voor een eigen ontwerp kan zijn dat je geen keuze hebt kunnen maken uit ons aanbod stand cases. Deze Huawei Mate 8 stand cases zijn zeer stevig en multifunctioneel. Ze hebben ook soms een mooie print. Maar het kan zijn dat je wilt beschikken over een unieke print. In dat geval is het zeer aan te raden om een eigen Huawei Mate 8 hoesje te maken. Hiermee wordt de Huawei Mate 8 uniek!

Zet zelf foto op Huawei Mate 8 hoesje

Het kan ook zijn dat je echt een op en top persoonlijk hoesje wilt hebben. Een smartphone case die niemand anders in zijn of haar bezit kan hebben. Dit is natuurlijk het geval als je eigen foto’s en teksten op het telefoonhoesje zet. En dit kan dus bij B2C Telecom. Op deze pagina zie je al een selectie van opgeslagen ontwerpen. Dit zijn voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van klanten.

Vaak staan op deze hoesjes persoonlijke foto’s van bijvoorbeeld dierbaren, huisdieren of vakanties. Maar het mooie is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Gebruik je fantasie, zouden we willen zeggen, en maak van jouw Huawei Mate 8 een ware blikvanger! Bij B2C Telecom hebben we de faciliteiten in huis om jouw hoesje een unieke uitstraling te geven.

Bedrijfslogo past goed op Huawei Mate 8 hoesje

Zo hebben we een Phone Case Designer ontwikkeld. Met dit bijzondere programma is het plaatsen van afbeeldingen en teksten een erg makkelijke en leuke bezigheid. Hier kun je trouwens ook nog een logo aan toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld ook een bedrijfslogo zijn. Want zelf Huawei Mate 8 hoesjes maken is erg voordelig voor bedrijven. Niet alleen financieel, er is namelijk bij grotere afnames sprake van bundelkorting, maar ook in professioneel opzicht. Behalve een hoesje is het ook niet onverstandig om een Huawei Mate 8 screenprotector te bestellen. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk