Ontwerp Huawei Mate 10 Pro hoesje met logo bij B2C Telecom

De Huawei Mate 10 Pro is mooi afgewerkt, getuige onder andere het randloze scherm. Bovendien heeft Huawei flink uitgepakt op cameragebied, want achterop zit een dubbele camera. Het is een goed idee om dit toestel uit te rusten met een leuk telefoonhoesje. Met een goedkoop Huawei Mate 10 Pro hoesje is jouw apparaat altijd goed beschermd. Of het nu een design hoesje, TPU hoesje, stand case of een boekhoesje is. Je kunt ook zelf een hoesje maken!

De Huawei Mate 10 Pro heeft een randloos 6 inch amoled-scherm met resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Verder loopt het toestel op Android 8.0 (Oreo) met EMUI en heeft het een krachtige Kirin 970-chip met kunstmatige intelligentie. Wil je een unieke print op jouw Huawei Mate 10 Pro hoesje? Dan raden we je aan onze collectie Huawei Mate 10 Pro design hoesjes eens te bekijken. De designs hebben we zelf ontworpen en staan op boekhoesjes en TPU hoesjes. De prints zijn zeer duurzaam. Dit komt door de hoge kwaliteit inkt die we gebruiken.

Huawei Mate 10 Pro design hoesjes in verschillende thema’s

Over hoge kwaliteit gesproken: we hebben zelf een eigen printservice in huis. Hierdoor weten we zeker dat de kwaliteit van de bedrukte Huawei Mate 10 Pro hoesjes goed is. De design hoesjes zijn te krijgen in verschillende leuke thema’s, zoals dieren, auto’s en steden. Schuilt er een designer in jou? Dan zou je eens kunnen proberen om zelf een Huawei Mate 10 Pro hoesje te ontwerpen. Het is mogelijk om zelf een Huawei Mate 10 Pro te maken met eigen naam en een leuke foto.

Logo of naam op Huawei Mate 10 Pro hoesje

Het is ook mogelijk om een logo op de Huawei Mate 10 Pro case te zetten. Dit kan zeker voor bedrijven een hele interessant optie zijn. Zij kunnen de namen van werknemers op de hoesjes plaatsen. Op die manier krijg je een gepersonaliseerd en professioneel product. Met een zelf gemaakt Huawei Mate 10 Pro hoesje met naam en logo kom je altijd zeer professioneel over bij klanten en andere bedrijven. Hoeft een print op een hoesje voor jou niet zo nodig? Dan kun je het ook bij een standaard boekhoesje, TPU case of stand case houden. Wel is het verstandig een Huawei Mate 10 Pro screenprotector te nemen, zeker bij een TPU hoesje!  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken