Ontwerp unieke Huawei Honor 5A hoesjes bij B2C Telecom

De Huawei Honor 5A is een relatief krachtige smartphone die voor een kleine prijs te koop is. De smartphone draait op een octactore-processor en heeft 2 GB werkgeheugen. Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een HD-resolutie. Door zelf een hoesje te maken krijgt de Huawei Honor 5A niet alleen de bescherming die je wenst. Het eigen ontwerp maakt van het Huawei Honor 5A hoesje een unieke smartphone accessoire.

De Huawei Honor 5A heeft ondersteuning voor twee simkaarten en aan de achterkant zit een 13 megapixel-camera van Sony. De selfiecamera is een 8 megapixel-variant. De foto's die hiermee worden gemaakt kunnen met onze Phone Case Designer op een hoesje worden geplaatst. Al onze Huawei Honor 5A hoesjes zijn erg mooi en stevig. Maar je kunt een unieke persoonlijke draai geven aan het Huawei Honor 5A hoesje door dit zelf te ontwerpen.

Zelf Huawei Honor 5A hoesjes maken met Phone Case Designer

De Phone Case Designer is een uniek tool, die we zelf hebben ontwikkeld. Hiermee zijn tot tien foto's te plaatsen op het smartphone hoesje. Heb je een wereldreis achter de rug, dan is dit de ideale gelegenheid om zelf een hoesje te maken voor de Huawei Honor 5A. Zet de mooiste foto's van die wereldreis op het Huawei hoesje, samen met persoonlijke teksten en eventueel logo's. Bepaal vervolgens je favoriete achtergrondkleur en voeg deze toe, evenals leuke effecten en cliparts.

Wil je zelf een Huawei Honor 5A TPU case ontwerpen, omdat je dan maximaal flexibel bent? Dat kan bij B2C Telecom. Een TPU hoes beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon en deze combinatie past in iedere broekzak. Wil je toch dat het hoesje de volledige smartphone bedekt, dan adviseren we je voor het Huawei Honor 5A boekhoesje te gaan.

Eigen ontwerp op TPU case of boekhoesje

Deze Huawei Honor 5A hoesjes hebben een magnetische sluiting en zijn dus zeer praktisch. Bovendien zijn deze zelf gemaakte Huawei cases voorzien van meerdere opbergvakjes voor bijvoorbeeld papiergeld en pasjes. Met deze zelf ontworpen smartphonehoesjes heb je dus eigenlijk geen portemonnee meer nodig.

Als bedrijven ervoor kiezen om hun eigen Huawei Honor 5A hoesjes te ontwerpen, krijgen ze van ons altijd een gratis proefdruk toegestuurd. We streven namelijk te allen tijde naar tevreden klanten en willen graag een duurzame relatie met hen aangaan. Bij B2C Telecom zijn Huawei Honor 5A hoesjes en Huawei Honor 5A screenprotectors te bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.