Maak goedkoop Huawei Ascend G7 hoesje bij B2C Telecom

Heb je de keuze gemaakt om zelf een hoesje te maken voor de Huawei Ascend G7? Dan kun je op deze pagina aan de slag! Steeds meer mensen gaan voor de optie om een eigen hoesje te maken. Dat is ook best logisch. Je maakt door een eigen ontwerp te plaatsen op een Huawei Ascend G7 hoesje niet alleen een uniek product. Maar ook nog eens een zeer persoonlijk item. Dat is voor veel mensen veel waard.

B2C Telecom maakt het zelf ontwerpen van smartphone hoesjes zeer laagdrempelig. Iedereen die het wil, kan het ook. Dit komt omdat we een zeer gebruiksvriendelijk programma hebben ontwikkeld. Dit heet de Phone Case Designer. Een speciaal team van B2C telecom heeft dit PCD-programma in elkaar gezet. Het resultaat mag er wezen. Zeer veel smartphone gebruikers hebben er al succesvol kennis mee gemaakt.

Huawei Ascend G7 hoesje ontwerpen met foto

De resultaten daarvan zijn ook zichtbaar. Verschillende smartphone hoesjes met foto van bijvoorbeeld een vakantie zijn opgeslagen in de Phone Case Designer. Deze zijn dus ook zichtbaar voor andere klanten. Zoals jij bijvoorbeeld. Misschien heb je zelfs wel inspiratie gehaald uit de voorbeelden en heb je een goed idee gekregen voor het ontwerpen van je eigen Huawei Ascend G7 hoesje.

Dat is alleen al het bewijs dat onze Phone Case Designer werkt. Nu kun je zelf foto’s en teksten gaan plaatsen op de Huawei Ascend G7 case. Misschien heb je zelfs de foto’s wel gemaakt met de Huawei Ascend G7, als je die al enige tijd in bezit hebt. De Huawei Ascend G7 heeft een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en beschikt over autofocus, een led flitser en gezichtsherkenning. Ook kun je er panorama- en hdr-foto’s mee schieten.

Wij leveren unieke Huawei Ascend G7 cases

Dus dat moet toch wel goed komen met jouw Huawei Ascend G7 hoes! Een zelf gemaakt hoesje heeft vele voordelen ten opzichte van een ‘normaal’ smartphone hoesje. Dat neemt niet weg dat al onze Huawei Ascend G7 hoesjes optimale bescherming bieden en zeer praktisch zijn. Een eigen ontwerp plaats je normaal gesproken op een boekhoesje of een fliphoesje. Deze Huawei accessoires zijn op maat gemaakt voor de Huawei Ascend G7. Ook nog een Huawei Ascend G7 screenprotector nodig? Sla dan je slag op onze website!

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Huawei Ascend G7 design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk