Maak HTC U11 Plus hoesjes bij B2C Telecom 

De HTC U11 Plus is een premium telefoon met een groot scherm en een behoorlijke 3930 mAh accu. Deze HTC-telefoon gaat probleemloos anderhalve dag mee. Tenminste, als je schade voorkomt. De telefoon blijft schadevrij met de HTC U11 Plus hoesjes van B2C Telecom. Wil je een HTC hoesje met een unieke uitstraling? Maak dan zelf een HTC U11 Plus hoesje met naam en logo. Je kunt ook eigen teksten zetten op een HTC U11 Plus hoesje.

Een goede bescherming van jouw smartphone is onontbeerlijk. Onze goedkope HTC U11 Plus hoesjes vormen een bijzondere toevoeging op jouw HTC U11 Plus. Altijd al een hoesje willen hebben met een exclusieve print? Dan is een HTC U11 Plus design hoesje een goede keuze. De unieke ontwerpen op deze telefoonhoesjes komen van onze eigen designer.

Onze HTC U11 Plus hoesjes zijn van enorme waarde. Of het nu design hoesjes, boekhoesjes, TPU hoesjes of stand cases zijn. De cases beschermen het 6 inch touchscreen op een zeer effectieve manier. Ook de andere specificaties worden met de telefoonhoesjes van B2C Telecom goed beschermd. Op bijna alle hoesjes kun je een leuk printje zetten. Dit kan een print van jezelf zijn, maar ook een opdruk van BC2 Telecom.  

Leuke foto op HTC U11 Plus hoesje

Onze HTC U11 Plus design hoesjes zijn voorzien van printjes in verschillende thema’s. Onze designs staan op boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases. Jouw eigen design kun je natuurlijk ook op deze hoesjes zetten. Een stand case heeft een handige standaard, die weer ontbreekt bij een boekhoesje.

Een boekhoesje heeft een magnetisch lipje aan de buitenkant, terwijl een standcase aan de binnenzijde wordt afgesloten met een magneet. Ben je liefhebber van een wat soberder maar daarom niet minder veiliger hoesje? Bekijk dan onze TPU cases. Deze HTC U11 Plus cases beschermen vooral de achterkant en de zijkanten van de telefoon.

HTC U11 Plus screenprotector past goed bij TPU case

Daarom is het ook goed een HTC U11 Plus screenprotector te kopen bij dit hoesje. Een screenprotector van glas of folie is de ideale verzekering voor het touchscreen. Deze HTC U11 Plus accessoires zijn zeer makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Zonder lijmresten achter te laten uiteraard. Voor een degelijke HTC U11 Plus case kom je uit bij de hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken