Ontwerp HTC U11 Life hoesjes bij B2C Telecom 

De HTC U11 Life is een middenklasser met een processor die pieksnelheden haalt tot 2,2 GHz. Aan zowel de achter- als voorkant zit een 16 megapixel-camera, die foto’s schiet van behoorlijk goede kwaliteit. Op zoek naar een leuk HTC U11 Life hoesje? Die tref je natuurlijk aan op onze website. De HTC U11 Life kun je heel speciaal maken door er zelf een hoesje voor te ontwerpen. Zelf een HTC U11 Life maken levert een zeer bijzondere smartphone accessoire op.

Onze HTC U11 Life hoesjes beschermen de telefoon op prachtige wijze. Neem de proef op de som en bekijk ons aanbod HTC U11 Life design hoesjes. Deze zijn door B2C Telecom ontworpen en hebben printjes in verschillende thema’s. Je kunt ook je eigen unieke print zetten op boekhoesjes, TPU hoesjes of stand cases. Deze print kan bestaan uit foto’s, teksten en logo’s. Een telefoonhoesje met jouw eigen initialen of een bedrijfslogo is bijvoorbeeld erg origineel.

Zelf HTC U11 Life hoesje maken met foto

Puur voor de bescherming is het cruciaal dat je beschikt over een HTC U11 Life hoesje. Onze smartphone hoesjes beschermen jouw apparaat, als het bijvoorbeeld uit je handen valt. Heb je al eens overwogen om een leuke foto op een HTC U11 Life hoesje te zetten? Een naam op je telefoonhoesje staat ook erg goed, net als een afbeelding van een dierbare of een feestje. Met onze Phone Case Designer kun je zelfs meerdere foto’s op een smartphonehoesje zetten. Deze zijn vanuit Instagram te uploaden.

De HTC U11 Life beschikt over een 5,2 inch groot Super LCD-display, waarmee deze foto’s in hoge kwaliteit zijn te schieten. Een leuke foto van jezelf en je eigen naam op een hoesje is natuurlijk tevens zeer mooi om te zien. Het eigen HTC hoesje met foto is uit te breiden met leuke clip arts en speciale glossy effecten.

Logo op HTC U11 Life hoesje

Voor een logo is ook altijd plek op een HTC U11 Life case. Dit is voor bedrijven wellicht interessant om mee aan de slag te gaan. Een HTC U11 Life hoesje met logo staat erg professioneel. Werknemers kunnen het HTC hoesje gebruiken als visitekaartje. Ook deze telefoonhoesjes zijn uiteraard te personaliseren. Maak nu een eigen HTC U11 Life hoesje en profiteer van speciale kortingen bij grotere bestellingen.    

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken