Ontwerp HTC U11 hoesje bij B2C Telecom

De HTC U11 beschikt onder meer over een Snapdragon 835-chip, 4GB aan RAM en 64GB aan opslagruimte en staat bekend als een high end toestel. Koop een uniek HTC U11 hoesje, dat niemand anders heeft! Dat kan hier. Je kunt eigen foto’s en teksten op een leuk HTC hoesje zetten. Een eigen HTC U11 hoesje ontwerpen kan met onze Phone Case Designer. Met deze unieke ontwerpmodule plaats je zelf een foto of een naam op het HTC U11 hoesje.

Jouw kostbare smartphone kun je het beste beschermen met de HTC U11 hoesjes van B2C Telecom. Onze design hoesjes, stand cases, TPU cases en boek- en fliphoesjes zijn stuk voor stuk zeer stevig, flexibel en praktisch. Wil je jouw smartphone hoesje een persoonlijke uitstraling geven, dan raden we je aan zelf een HTC U11 hoesje te ontwerpen. Een eigen HTC U11 hoesje maken is heel speciaal om te doen. De unieke case met eigen beelden en teksten ligt binnen handbereik.

Exclusieve print op TPU hoesje, boekhoesje of stand case

De HTC U11 heeft een 12 megapixel-camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant. Schiet hier een mooie collectie afbeeldingen mee, die je gebruikt voor een eigen ontwerp op het hoesje. Een eigen HTC hoesje maken met foto is erg goedkoop en wordt door onszelf bedrukt. Dit doen we met een zeer geavanceerde printer. We investeren voortdurend in nieuwe technieken om het hoesje zo mooi mogelijk te maken.

Omdat we de hoesjes in eigen beheer drukken, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en de kosten van de producten laag houden. Onze design hoesjes bezitten dezelfde fraaie eigenschappen en maken de HTC U11 helemaal af. De design hoesjes hebben opvallende prints, in allerlei thema’s. De hoesjes zijn gemaakt van zeer sterk materiaal. Je telefoon blijft met de hoesjes zonder schade.

Combineer TPU hoesje met screenprotector

Bij het maken van een eigen HTC case moet je eerst een standaard wit hoesje selecteren op onze website. Dit kan een stand case, boekhoesje, of TPU hoesjes zijn. Een TPU case beschermt vooral de zijkanten en de achterkant van de telefoon. Combineer daarom dit hoesje met een screenprotector. Onze boekhoesjes en stand cases beschermen de telefoon aan alle kanten. Een boekhoesje heeft een magnetische clip aan de buitenkant. Een stand case heeft een magnetische sluiting aan de binnenkant.