Maak zelf leuk HTC U Ultra hoesje bij B2C Telecom

De HTC U Ultra is snel, zoals de naam van het toestel al doet vermoeden. Daarnaast verdient ook het mooie ontwerp een leuk hoesje van B2C Telecom. Met de HTC U Ultra hoesjes van B2C Telecom kom je beslist elk jaargetijde door. Door zelf een HTC U Ultra hoesje te ontwerpen creëer je ook nog eens een unieke uitstraling voor je smartphone. Bekijk snel de mogelijkheden op deze pagina!

Voor goedkope HTC U Ultra hoesjes kun je zoals gewoonlijk terecht bij B2C Telecom. We hebben ook HTC hoesjes met print in ons assortiment, zoals de design hoesjes. Deze HTC U Ultra design hoesjes hebben een eigen ontwerp van B2C Telecom. Denk je dat jij het nog beter kan? Ga dan nu de uitdading aan en maak je eigen HTC U Ultra hoesje met foto en persoonlijke teksten. Ook kun je zelf jouw favoriete achtergrondkleur bepalen.

Zet foto’s en teksten op HTC U Ultra hoesje

Heb je een creatieve geest, dan heb je jouw ontwerp wellicht in een rap tempo klaar. Daar komt bij dat onze Phone Case Designer zeer gebruiksvriendelijk is. Behalve persoonlijke teksten en afbeeldingen kun je ook speciale cliparts en effecten aan het ontwerp van het hoesje toevoegen. Na het ontwerpen kun je jouw design controleren in 3D en zijn nog aanpassingen te doen.

Uiteindelijk krijg je een HTC U Ultra in je bezit waarmee je hoge ogen zult gooien. Dat is leuk, want je wil je immers graag onderscheiden als smartphone gebruiker. Niet alleen met je smartphone, maar ook met het telefoonhoesje. Wij zorgen er samen voor dat dit gebeurt. Jouw ontwerp is echter bepalend. Wij stellen de faciliteiten beschikbaar, maar jij zult het belangrijkste werk moeten doen.

HTC U Ultra hoesjes uniek en duurzaam

Deze faciliteiten zijn trouwens zeer modern en geavanceerd. Onze Phone Case Designer hebben we in eigen beheer ontwikkeld. Met dit instrument geef jij jouw persoonlijke HTC hoesje vorm. Als jouw ontwerp klaar is, bedrukken wij dit op het smartphone hoesje.

Dit bedrukken gebeurt met behulp van moderne technieken. Daarnaast is de UV-inkt die we gebruiken van zeer hoge kwaliteit. De opdruk is zeer duurzaam, net als jouw hoesje. Het scherm duurzaam maken doe je niet alleen met een hoesje, maar ook met een HTC U Ultra screenprotector.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met waarborg keurmerken