Maak zelf leuk HTC U Ultra hoesje bij B2C Telecom

De HTC U Ultra is snel, zoals de naam van het toestel al doet vermoeden. Daarnaast verdient ook het mooie ontwerp een leuk hoesje van B2C Telecom. Met de HTC U Ultra hoesjes van B2C Telecom komt u beslist elk jaargetijde door. Door zelf een HTC U Ultra hoesje te ontwerpen creëert u ook nog eens een unieke uitstraling voor uw smartphone. Bekijk snel de mogelijkheden op deze pagina!

Voor goedkope HTC U Ultra hoesjes kunt u zoals gewoonlijk terecht bij B2C Telecom. We hebben ook HTC hoesjes met print in ons assortiment, zoals de design hoesjes. Deze HTC U Ultra design hoesjes hebben een eigen ontwerp van B2C Telecom. Denkt u dat u het nog beter kan? Ga dan nu de uitdading aan en maak uw eigen HTC U Ultra hoesje met foto en persoonlijke teksten. Ook kunt u zelf uw favoriete achtergrondkleur bepalen.

Zet foto’s en teksten op HTC U Ultra hoesje

Heeft u een creatieve geest, dan heeft u uw ontwerp wellicht in een rap tempo klaar. Daar komt bij dat onze Phone Case Designer zeer gebruiksvriendelijk is. Behalve persoonlijke teksten en afbeeldingen kunt u ook speciale cliparts en effecten aan het ontwerp van het hoesje toevoegen. Na het ontwerpen kunt u uw design controleren in 3D en zijn nog aanpassingen te doen.

Uiteindelijk krijgt u een HTC U Ultra in uw bezit waarmee u hoge ogen zult gooien. Dat is leuk, want u wilt zich immers graag onderscheiden als smartphone gebruiker. Niet alleen met uw smartphone, maar ook met uw hoesje. Wij zorgen er samen voor dat dit gebeurt. Uw ontwerp is echter bepalend. Wij stellen de faciliteiten beschikbaar, maar u zult het belangrijkste werk moeten doen.

HTC U Ultra hoesjes uniek en duurzaam

Deze faciliteiten zijn trouwens zeer modern en geavanceerd. Onze Phone Case Designer hebben we in eigen beheer ontwikkeld. Met dit instrument geeft u uw persoonlijke HTC hoesje vorm. Als uw ontwerp klaar is, bedrukken wij dit op het smartphone hoesje.

Dit bedrukken gebeurt met behulp van moderne technieken. Daarnaast is de UV-inkt die we gebruiken van zeer hoge kwaliteit. De opdruk is zeer duurzaam, net als uw hoesje. Het scherm duurzaam maken doet u niet alleen met een hoesje, maar ook met een HTC U Ultra screenprotector.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • U kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met waarborg keurmerken