Maak uniek HTC Desire 628 hoesje bij B2C Telecom

De HTC Desire 628 valt vooral op dankzij de zeer opvallende behuizing. Het kleurrijke design doet in niets denken aan de vlaggenschepen van HTC, die een fraaie metalen behuizing hebben. Nu valt het design van de HTC Desire 628 wat op de achtergrond met een onderscheidend hoesje van B2C Telecom, maar toch. Als je een uniek hoesje wilt, dan start je na het lezen van deze tekst met het ontwerpen van je eigen HTC Desire 628 case. Dit kun je zeer voordelig doen bij B2C Telecom.

De HTC Desire 628 heeft een blauwe achterkant, met randen en de ring om de camera die rood kleuren. Nu is dit ook weer niet zo opvallend als je bekijkt dat vele personen deze smartphone in hun bezit hebben. Het wordt pas echt opvallend als je zelf een HTC Desire 628 hoesje maakt. Pas dan weet je zeker dat je een uniek hoesje om de HTC Desire 628 hebt zitten. Deze boek hoesjes beschikken over alle eigenschappen die een veilig gebruik van jouw smartphone garanderen.

HTC Desire 628 hoesjes met unieke print

De boekhoesjes worden ook gebruikt voor de ontwerpen van B2C Telecom. Deze HTC Desire 628 design hoesjes zijn voorzien van een exclusieve print. Deze prints zijn ook uniek, maar kunnen door meerdere mensen besteld worden. Wil je een unieke print op het HTC Desire 628 hoesje, dan raden we je aan met je eigen ontwerp aan de gang te gaan. Dit doe je met onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma plaats je een foto van bijvoorbeeld je huisdier, auto, gezin of vakantie op het smartphone hoesje. Ook is er ruimte voor teksten, logo’s en jouw favoriete achtergrondkleur.

Ook zijn met het PCD-programma cliparts en effecten toe te voegen aan het ontwerp. Dit zijn respectievelijk afbeeldingen die wij zelf selecteren en glossy looks die over het design heen komen te liggen. Als je klaar bent  met ontwerpen van jouw HTC Desire 628 hoesje, dan krijg je eerst nog een preview te zien en kun je een controle uitvoeren. Jouw definitieve ontwerp wordt door ons op het boekhoesje gedrukt. Heb je ook al gedacht aan een HTC Desire 628 screenprotector? Deze is voordelig toe te voegen aan je bestelling. Hierdoor loopt het scherm zeker geen gevaar.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk