Maak zelf uniek Google Pixel XL hoesje bij B2C Telecom

Teksten en beelden komen geweldig tot hun recht op het indrukwekkende beeldscherm van de Google Pixel XL. Om het 5,5 inch AMOLED-scherm met resolutie van 1440 bij 2560 pixels goed te kunnen blijven benutten heb je natuurlijk aan een hoesje gedacht. Maar heb je ook al overwogen om zelf een hoesje te maken voor de Google Pixel XL? Zo niet, dan raden we je aan een poging te wagen. Maak je zelf een Google Pixel XL hoesje, dan krijg je een uniek product in je bezit.

De telefoonhoesjes van B2C Telecom onderscheiden zich onder meer in vorm, prijs en kwaliteit van de concurrentie. Zo hebben we exclusieve Google Pixel XL design hoesjes opgenomen in ons assortiment. Deze zijn voorzien van zeer exclusieve prints, die we zelf aanbrengen op een boekhoesje. Maar je kunt ook zelf een unieke print op een boekhoesje samenstellen met persoonlijke foto’s, teksten en logo’s.

Google Pixel XL hoesje met vakantiefoto populair

Door het grotere formaat scherm kan het toestel voor sommige mensen wellicht niet altijd even makkelijk in de hand liggen. Hierdoor kan het toestel in een moment van onoplettendheid op de grond vallen. Zonder een smartphonehoesje kan dit schade opleveren. De telefoonhoesjes van B2C Telecom beschermen de Google Pixel XL. Maar ze doen meer dan alleen beschermen. Google hoesjes geven de telefoon ook meer uitstraling.

Als je zelf een hoesje ontwerpt voor de Google Pixel XL, zorg je zelfs voor een unieke uitstraling. Stel dat je een schitterende titel met je voetbalteam hebt behaald, dan is het leuk om een mooie foto hiervan op het Google Pixel XL hoesje te plaatsen. Op die manier wordt het kampioenschap op een unieke wijze vastgelegd. Daarnaast worden vaak hoesjes met een vakantiefoto gemaakt en zijn telefoonhoesjes met foto’s van huisdieren populair.

Zelf Google Pixel XL hoesjes ontwerpen creatief proces

Je kunt wel tien persoonlijke afbeeldingen kwijt op het zelf gemaakte Google Pixel XL hoesje. Als je klaar bent met ontwerpen kun je meteen in een preview het resultaat zien. Vervolgens kun je nog makkelijk aanpassingen verrichten. Gebruik je creativiteit! Dan wordt een eigen smartphone hoesje maken voor de Google Pixel XL gegarandeerd heel erg leuk om te doen.

De Google Pixel XL hoezen worden in eigen beheer bedrukt en we maken gebruik van zeer geavanceerde technieken. We zijn in staat om de prijzen van onze producten zeer laag te houden. Hier kom je achter als je een hoesje en een Google Pixel XL screenprotector bestelt op onze website.