Google Pixel hoesjes maken bij B2C Telecom

De Google Pixel beschikt over Android 7.1 Nougat, Pixel Launcher en Snapdragon 821 chipset. Deze specificaties bescherm je met een hoesje van B2C Telecom. Niets staat je in de weg om het juiste telefoonhoesje uit te kiezen op onze website. Het aanbod Google Pixel hoesjes is namelijk erg groot. Indien je moeite hebt met het maken van een keuze, dan kun je nog altijd zelf een Google Pixel hoesje maken. Een eigen Google Pixel hoesje ontwerpen kan exclusief bij B2C Telecom. Om dat mogelijk te maken hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld.

Door de mogelijkheid te bieden om zelf een smartphonehoesje te ontwerpen hebben we de telecom markt jaren geleden opengebroken. Nog steeds kun je zelf telefoonhoesjes maken bij B2C Telecom tegen een zeer lage prijs. Een eigen ontwerp voor de Google Pixel kun je plaatsen op een boekhoesje met lipje aan de buitenkant. Met deze magneet wordt het Google hoesje te allen tijde goed afgesloten.

Eigen unieke ontwerp op Google Pixel boekhoesje

De Pixel heeft een aantal unieke features, zoals de Google Assistant en de Pixel Launcher. Daarnaast is de 12 megapixelcamera aan de achterkant erg goed. Telefoonhoesjes voor dit toestel zijn in ruime mate beschikbaar. Een unieke tint aan de telefoon geef je door voor een eigen ontwerp te gaan. Doe je dit, dan kan het nooit gebeuren dat je de telefoon per ongeluk verwisselt met die van iemand anders.

Op het hoesje staan namelijk je eigen foto’s en die kun je zelfs een stuk of tien kwijt. Ben je klaar met ontwerpen, dan kun je in een preview het resultaat zien. Wil je dan nog aanpassingen doen, dan is dat geen enkel probleem. Pas als je volledig tevreden bent over het Google Pixel hoesje druk je op de bestelknop. Op die manier valt altijd het perfecte Google hoesje bij jou in de bus!

Google Pixel hoesjes met foto’s en logo voor bedrijven

Voor bedrijven kan het ook interessant zijn om eigen foto’s, teksten en logo’s te plaatsen op het telefoonhoesje. Je personeel loopt er gegarandeerd professioneel bij als ze gebruik maken van dezelfde telefoons met dezelfde Google Pixel hoesjes. Bedrijven krijgen een gratis proefdruk van ons toegestuurd.

Zelf ontworpen Google Pixel hoesjes zorgen voor meer uniformiteit op de werkvloer. Jouw unieke Google Pixel hoesjes worden in eigen beheer bedrukt. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden. Dat merk je niet alleen als je een zelf gemaakt hoesje bestelt. Kijk ook eens naar onze geweldige Google Pixel design hoesjes