Maak unieke iPod touch 6 hoesjes bij B2C Telecom

De iPod touch 6 is voor velen een interessant apparaat, voornamelijk vanwege de relatief lage prijs en veelzijdigheid. De software is perfect op de hardware afgestemd, werkt lekker vlot en oogt rustig en overzichtelijk. Je kunt een unieke touch aan het toestel geven door zelf een iPod touch 6 hoesje te maken. Een eigen hoesje ontwerpen met bijvoorbeeld een vakantiefoto of een sportfoto kan met de unieke Phone Case Designer van B2C Telecom.

We hebben zeer exclusieve cases zoals design hoesjes voor de iPod touch 6 in ons assortiment opgenomen. Echt uniek maak je een iPod touch 6 hoesje echter door deze zelf te maken. Steeds meer klanten zien het als een uitdaging om hun eigen hoesje te maken. Dit is niet moeilijk en levert als resultaat op dat je een uniek iPod touch hoesje in handen krijgt. De iPod touch 6 krijgt een geweldige uitstraling als je er persoonlijke foto’s en teksten op zet. Dat kan door op onze website een eigen ontwerp te plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje iPod touch 6

Het TPU hoesje is zeer flexibel, terwijl een boekhoesje de complete behuizing van de iPod touch 6 bedekt. Na het ontwerpen van een iPod touch 6 is het verstandig ons aanbod screenprotectors te bekijken. Deze goedkope Apple accessoire is nodig om het kostbare scherm te behoeden van krasjes, scheurtjes en vlekken. De boekhoesjes worden afgesloten met een magnetisch lipje. Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken dat de iPod touch 6 open en bloot in je broekzak of handtas komt te liggen.

Hoewel de iPod touch een veelzijdig apparaat is, is het in de basis een muziekspeler. Veel mensen gebruiken de touch dan ook voornamelijk om hun favoriete artiesten op te beluisteren. Het zal je als muziek in de oren klinken dat je zelf een uniek hoesje kunt maken voor de iPod touch 6, met persoonlijke foto’s en teksten. Hiervoor hebben we onze Phone Case Designer ontwikkeld. Met deze tool wordt een eigen ontwerp in mum van tijd op een boekhoesje of een TPU hoesje geplaatst.  

Muziekliefhebbers kunnen eigen iPod touch 6 hoesjes maken

Een goede iPod is onmisbaar voor muziekliefhebbers en daarom is een iPod touch 6 case een goede investering. Deze Apple hoesjes kunnen worden bedrukt met logo’s en teksten. Als je ze in grote aantallen bestelt bij B2C Telecom, worden ze bovendien alleen maar goedkoper! Na het ontwerpen van de unieke iPod touch 6 hoezen krijgt men direct een preview te zien. Op die manier maak je altijd de perfecte iPod touch 6 hoes.