iPhone SE hoesjes uniek als je ze zelf maakt bij B2C Telecom

Als je op zoek bent naar een iPhone met een klein formaat heb je raak geschoten met de iPhone SE. De iPhone SE heeft een compact 4 inch design. Wat betreft design lijkt de iPhone SE een beetje op de kleine iPhone 5S. De hardware is sowieso prima en dat blijft zo met de hoesjes van B2C Telecom. Je kunt zelfs een unieke draai aan het toestel geven door zelf een iPhone SE hoesje te maken. Een eigen hoesje maken met bijvoorbeeld een vakantiefoto kan met de unieke Phone Case Designer van B2C Telecom.

Niet iedereen heeft het relatief forse 4,7 inch scherm van de iPhone 6 kunnen waarderen. Om deze mensen tegemoet te komen is Apple met de iPhone SE op de proppen gekomen. We hebben zeer exclusieve cases zoals design hoesjes voor de iPhone SE in ons assortiment opgenomen. Echt uniek maak je een iPhone SE hoesje echter door deze zelf te ontwerpen. 

Zelf TPU case of boekhoesje ontwerpen iPhone SE  

Steeds meer klanten zien het als een uitdaging om hun eigen hoesje te maken. Dit is helemaal niet lastig en levert als resultaat op dat je een uniek iPhone hoesje in handen krijgt. De Apple iPhone SE krijgt een geweldige uitstraling als je er persoonlijke foto’s en teksten op zet. Dat kan dus door op onze website een eigen ontwerp te plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje.

Het TPU hoesje is vooral zeer flexibel, terwijl een boekhoesje de complete behuizing van de iPhone SE bedekt. Na het ontwerpen van een TPU hoesje doe je er verstandig aan ons aanbod screenprotectors te bekijken. Deze goedkope Apple iPhone SE accessoire is nodig om het kostbare scherm te behoeden van krasjes, scheurtjes en vlekken. De boekhoesjes kunnen worden afgesloten met een magnetisch lipje maar het kan ook zijn dat de magnetische sluiting zich aan de binnenkant van het smartphone hoesje bevindt.   

Bedrijven kunnen eigen iPhone SE hoesjes maken

Op deze iPhone hoesjes kunnen ook bedrijven hun eigen ontwerp zetten. Een goede smartphone is onmisbaar voor werknemers en daarom is een iPhone SE case een goede investering. Deze hoesjes kunnen worden bedrukt met logo’s en teksten van het bedrijf. Zelf iPhone hoesjes maken is erg goedkoop. Als je ze in grote aantallen bestelt bij B2C Telecom, worden ze bovendien alleen maar goedkoper! Bedrijven krijgen na het ontwerpen van hun unieke iPhone hoezen altijd een gratis proefdruk toegestuurd.