Ontwerp uniek iPhone 6S Plus hoesje bij B2C Telecom

Apple heeft er weer flink op los geïnnoveerd met de iPhone 6S Plus. Fraaie innovatie is 3D Touch, waarmee het scherm kan registreren hoe hard je erop drukt. Verder heeft de krachtige smartphone een fantastische camera en features zoals Live Photos. Dit kostbare toestel verdient de bescherming van een iPhone 6S Plus hoesje. Je kunt het feest nog groter maken door zelf een hoesje te maken voor de Apple iPhone 6S Plus. Met onze Phone Case Designer maak je van dit toestel een opzienbarende en unieke gadget.

De iPhone 6S Plus is voorzien van iOS 9 en via de App Store kun je meer dan een miljoen populaire apps downloaden. Met onze design hoesjes of stand cases geef je al een bijzonder curve aan de smartphone. Maar helemaal als je een eigen hoesje ontwerpt voor de iPhone 6S Plus. Door dit te doen ben je er honderd procent zeker van dat niemand jouw toestel qua looks kan evenaren. Daar ben je toch zeker naar op zoek?

Bijzondere ervaring op iPhone 6S Plus hoesje plaatsen

Heb je zojuist een bijzondere ervaring achter de rug, wat let je dan om deze definitief vast te leggen op je Apple. Dit doe je door zelf het hoesje voor de Apple iPhone 6S Plus te ontwerpen op onze website, met daarop jouw favoriete foto’s en teksten. Steeds meer klanten kiezen voor deze optie. De verschillende voorbeelden van zelf gemaakte iPhone hoesjes op deze website zijn daarvan het overtuigende bewijs.   

Heb je eenmaal je iPhone 6S Plus hoesje ontworpen, dan krijg je voorafgaande aan de bestelling een voorbeeld aangereikt in 3D. Bedrijven krijgen een gratis proefprint toegestuurd. Het Apple hoesje krijgt op deze manier een unieke dimensie. Heb je geen keuze kunnen maken uit onze prachtige aanbod iPhone 6S Plus design hoesjes, dan is een eigen ontwerp plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje een hoogst originele gedachte.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje iPhone 6S Plus

Dan krijg je nog eens echt een hoesje op maat! Op onze website wordt een handleiding getoond waardoor zelf een hoesje maken voor de Apple iPhone 6S Plus kinderspel is. Ontwerp je zelf een flexibele TPU case, dan raden we je aan de blik op ons aanbod iPhone 6S Plus screenprotectors te werpen. De boekhoesjes zijn te krijgen met afsluitend lipje. Met deze magnetische sluiting wordt de iPhone 6S Plus perfect beschermd. Zoals je gewend bent van B2C Telecom, tegen zeer scherpe prijzen.