Maak zelf opvallend iPhone 5C hoesje bij B2C Telecom

De felle kleuren van de iPhone 5C zijn we niet zo gewend van Apple. Dat maakt de gsm een zeer opvallende verschijning. Mensen die nog meer op willen vallen, zitten goed op deze pagina van onze website. Hier kunt u zelf een iPhone 5C hoesje maken. Door een eigen ontwerp te plaatsen op het hoesje, creëert u een uniek product. Bij B2C Telecom begrijpen we dat steeds meer smartphone gebruikers hier naar verlangen. Daarom kunt u bij ons unieke iPhone 5C hoesjes ontwerpen tegen een zeer lage prijs.

Ander opvallend element aan de iPhone 5C is dat de achterkant en zijkanten zijn vervaardigd uit één stuk plastic. Plastic wordt niet zo vaak gebruikt door Apple. Nu heeft u als u zelf een hoesje maakt niet zo veel ‘last’ van dat plastic. Onze smartphone hoesjes omsluiten de iPhone in zijn geheel. Daarom zijn onze hoesjes ook zo veilig. Ze worden uniek als u op deze Apple hoesjes een eigen ontwerp plaatst.

Eigen iPhone 5C hoesjes ontwerpen erg leuk

Zeer veel smartphone gebruikers gingen u voor. Het is namelijk hartstikke leuk om zelf een iPhone 5C hoesje te maken. Een hoesje waar u dus uw eigen foto’s op kunt zetten. Een foto van uzelf kan een optie zijn, als u zo ijdel bent. Maar er is ook nog voldoende ruimte op het hoesje om er een vriend of een vriendin aan toe te voegen.

Of misschien wilt u juist helemaal geen foto’s van mensen op uw hoesje en wordt u liever geconfronteerd met afbeeldingen van dieren, landschappen of steden. Inderdaad, er zijn volop mogelijkheden. Dat maakt het ontwerpproces ook zo bijzonder. Bovendien is het helemaal niet moeilijk om zelf een iPhone 5C hoesje in elkaar te zetten. Dat komt omdat we een uniek programma in huis hebben. En dat heet de Phone Case Designer.

Standaard iPhone 5C hoesje wordt eyecatcher

Ons PCD-programma is inmiddels een begrip in telecomland. Hiermee tovert u een standaard boekhoesje in een mum van tijd om in een ware eyecatcher. Wellicht is het verstandig om nog een screenprotector toe te voegen aan uw bestelling. Met een iPhone 5C screenprotector wordt het scherm duurzamer. Dat betekent dat u ook langer kunt genieten van uw iPhone 5C en van uw zelf gemaakt smartphone hoesje.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld 

  • Goedkope iPhone 5C hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren
  • Prints op iPhone 5C design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk