Zelf je iPhone 14 Pro Max hoesje ontwerpen

Een groots schermformaat en grootse prestaties; dat is waar de iPhone 14 Pro Max voor staat. Deze hypermoderne smartphone is een echte eyecatcher en combineert de nieuwste technologische snufjes met een gestroomlijnd ontwerp, dat slechts in 4 kleuren beschikbaar is. Wie zijn iPhone 14 Pro Max een unieke uitstraling wil geven, zal hiervoor dus zelf een hoesje moeten ontwerpen.

iPhone 14 Pro Max: zelf TPU back cover ontwerpen

Het zelf ontwerpen van een hoesje voor de iPhone 14 Pro Max begint met het kiezen van een model hoesje. De TPU back cover is voor dit toestel een veelgekozen optie, doordat het minimalistische ontwerp het 6,7 inch grote toestel niet nóg groter maakt dan nodig. Deze siliconen case omsluit je smartphone alleen aan de achterkant en houdt het formaat daarmee beperkt.

Een back cover beschermt je telefoon over het algemeen behoorlijk goed tegen vallen, maar biedt geen 100% bescherming tegen stoten en krassen. Dit komt simpelweg doordat de voorzijde van het toestel onbeschermd blijft en dit is precies waar het kwetsbare scherm zich bevindt. Daarom is het aan te raden om naast een TPU siliconen case ook altijd een screenprotector te gebruiken.

Zelf een GSM hoesje ontwerpen voor de iPhone 14 Pro Max

Bij B2C Telecom kun je niet alleen een back cover voor je iPhone 14 Pro Max ontwerpen, maar ook andere populaire telefoonhoesjes zoals een boekhoesje of stand case. Een boekhoesje wordt ook wel een book case genoemd en omsluit je telefoon zoals de kaft van een boek – dus ook aan de voorkant. Daarnaast heeft een book case vakjes waarin je pasjes of briefgeld makkelijk kunt vervoeren.

De iPhone 14 Pro Max is een groot toestel en kan daarom vermoeiend zijn om de hele tijd in je hand te houden. Dit maakt een stand case met standaard om je telefoon op neer te zetten een uitstekend alternatief als je zelf een telefoonhoesje wilt ontwerpen. Net als een boekhoesje biedt een stand case dubbel zoveel ruimte als een TPU back cover om je ontwerp op te bedrukken.

Je eigen hoesje met foto’s maken voor iPhone 14 Pro Max

Niet iedereen wil zijn of haar eigen telefoonhoesje ontwerpen voor de iPhone 14 Pro Max. Kies jij liever voor een kant-en-klaar hoesje met een design dat aansluit op jouw wensen? Ook dan is de keuze bij B2C Telecom reuze. Bij ons vind je honderden kant-en-klare GSM hoesjes met thema’s zoals Reizen, Eten & Drinken, Dieren, Abstract, Skulls en Patronen.

Wil je verzekerd zijn van een 100% uniek hoesje dat niemand anders in je omgeving heeft? Dan is het zelf ontwerpen van je hoesje voor de iPhone 14 Pro Max de beste keuze. Bij B2C Telecom ontwerp je je eigen GSM hoesje in enkele minuten en voeg je eindeloos veel elementen toe zoals clip art, special FX, patronen, teksten en meerdere afbeeldingen of foto’s. Probeer het nu; de opties zijn eindeloos!