Zelf je iPhone 14 Plus hoesje ontwerpen

De iPhone 14 Plus is een toestel dat niet valt te negeren. Dat komt enerzijds door de indrukwekkende prestaties van deze moderne Apple-telefoon, maar anderzijds door het imposante formaat van maar liefst 6,7 inch. Voor een toestel dat zo de aandacht trekt, wil je natuurlijk een fraai en uniek GSM hoesje. Het zelf ontwerpen van een hoesje voor de iPhone 14 Plus is dan een uitstekende optie.

Je eigen iPhone 14 Plus back cover maken

Net zoals er verschillende modellen zijn van de iPhone 14 Plus, zijn er ook verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar. Een van de meest gekozen soorten hoesjes is zonder twijfel de back cover ofwel TPU siliconen case. Dit GSM hoesje is minimalistisch van aard, omdat het alleen de achterkant van je telefoon beschermt.

Voor de iPhone 14 Plus brengt het zelf ontwerpen van een back cover een groot voordeel met zich mee. Dit telefoonhoesje maakt het forse schermformaat van 6,7 inch nauwelijks groter, waardoor het nog in de meeste broek- en jaszakken past. Wel adviseren we om bij een TPU siliconen case altijd een screenprotector te gebruiken, zodat het scherm van je telefoon gevrijwaard blijft van krassen.

Zelf een boekhoesje ontwerpen voor de iPhone 14 Plus

Wanneer het reeds grote formaat van de iPhone 14 Plus geen probleem voor je is, kun je ook kiezen voor een boekhoesje of stand case. Deze beide hoesjes hebben naast een achterzijde ook een flap aan de voorzijde en bieden hierdoor niet alleen meer bescherming, maar ook meer ruimte om een fantastisch ontwerp met meerdere foto’s of afbeeldingen te maken.

In de Phone Case Designer van B2C Telecom kun je naast foto’s en afbeeldingen ook andere elementen toevoegen zoals clipart, special FX, teksten en patronen. Zo kun je zelf een hoesje voor de iPhone 14 Plus ontwerpen dat voldoet aan al je eisen en wensen. Houd er daarnaast rekening mee dat een boekhoesje vakjes voor geld heeft en een stand case komt met een handige standaard.

Zelf een mooi GSM hoesje ontwerpen voor iPhone 14 Plus

Hoewel niets zo leuk is als het zelf ontwerpen van je eigen GSM hoesje voor de iPhone 14 Plus, heeft ook een kant-en-klaar ontwerp zo zijn voordelen. In de webshop van B2C Telecom vind je daarom honderden designs in waanzinnig populaire categorieën zoals Abstract, Patronen, Eten & Drinken, Reizen, Dieren en Bloemen & Planten.

Kies je ondanks deze ruime keuze in designs liever voor een GSM hoesje met een 100% origineel ontwerp? Dan zul je zeker geen spijt krijgen van het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje voor de iPhone 14 Plus. Op onze website doe je dit in slechts enkele minuten en ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig hoesje dat vele jaren meegaat en je telefoon maximaal beschermt.