Wiko Wim Lite telefoonhoesjes

Wiko Wim Lite accessoires

Bescherm Wiko Wim Lite met hoesjes B2C Telecom 

De Wiko WIM Lite heeft een quad-core Snapdragon 435-processor die alle apps vloeiend zal laten draaien. Daarnaast heeft de WIM Lite een 16-megapixelselfiecamera. Ben je op zoek naar een goedkoop Wiko WIM lite hoesje? Bekijk dan ons assortiment Wiko hoesjes. Met een Wiko Wim lite hoesje van B2C Telecom maak je jouw Wiko extra bijzonder. We hebben unieke design hoesjes in de aanbieding, maar je kunt de Wiko hoesjes met print ook zelf maken. Het kan ook dat een gewoon boekhoesje, TPU hoesje of handige stand case volstaat.

Deze Wiko WIM Lite heeft zoals altijd bij Wiko een zeer schappelijke prijs. Mensen die een telefoon willen die weinig geld kost maar toch speciaal is, komen wellicht uit bij Wiko WIM Lite. De telefoon heeft een metalen behuizing en de scherpe selfiecamera schiet mooie plaatjes. Een design hoesje kan jouw Wiko een speciale uitstraling geven. Een design hoesje van B2C Telecom doet jou het gevoel geven dat de Wiko WIM Lite een high end smartphone is!

Wiko Wim Lite hoesjes met speciale print

Dankzij de Quick Charge 3.0-snellaadtechnologie kun je de batterij van de Wiko WIM Lite met 60% bijladen in een halfuur tijd. Ook heeft het toestel een Kids-modus standaard geïnstalleerd. Onze smartphone hoesjes met foto zijn bepaald niet kinderachtig. Een designhoesje met lipje beschermt jouw smartphone zeer effectief. De magnetische sluiting laat zich eenvoudig met één vingerbeweging openen. Verder heeft het design hoesje een flexibele plastic case. Deze voorkomt valschade in de meeste situaties.

Dit komt door de materialen waarvan de smartphones zijn gemaakt. De printjes op de telefoonhoesjes zijn zeer origineel. Ze zijn op boekhoesjes en op TPU cases en stand cases te vinden. Een boekhoesje of een stand case is verreweg het veiligst. Deze Wiko Wim Lite cases zijn erg praktisch. Op deze Wiko hoesjes kun je ook zelf een print zetten. Met onze Phone Case Designer kun je zelf een Wiko Wim Lite hoesje maken met foto. Onze ontwerpmodule is uniek. We hebben deze zelf ontwikkeld en zijn er zeer trots op.

Geen valschade met hoesjes en andere Wiko Wim Lite accessoires

Met onze telefoonhoesjes blijft de Wiko goed functioneren. Ook voor andere Wiko wim Lite accessoires kun je bij ons terecht. Onze smartphonehoesjes zijn zeer goedkoop en een zeer goede investering voor jouw Wiko Wim Lite. Het design en het touchscreen van jouw Wiko moeten langer mee dan alleen vandaag en dit kan met onze producten.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken