Wiko Wim telefoonhoesjes

Wiko Wim accessoires

Bescherm Wiko Wim met hoesjes B2C Telecom 

Wiko staat bekend om zijn budget telefoons maar de Wiko WIM is net even iets exclusiever. Het toestel heeft een volledig metalen behuizing en aan de voor- en achterkant van het toestel zijn goede camera’s te vinden. Heb je een goedkoop Wiko WIM hoesje nodig? Bij ons koop je goedkope Wiko Wim hoesjes die jouw Wiko nog mooier maken. Je kunt gaan voor unieke design hoesjes, maar de Wiko Wim ook belonen met een telefoonhoesje met eigen naam of foto.

Met de Wiko Wim kun je mooie foto’s schieten en veel bellen en browsen. Met de dubbele camera's op de achterkant komen afbeeldingen zeer scherp in beeld. De twee camera’s maken ook bij weinig licht scherpe foto's. De selfiecamera heeft een sensor van 16 megapixels. Een design hoesje geeft jouw Wiko een unieke uitstraling. Een design hoesje van B2C Telecom heeft een speciale print, die in verschillende thema’s te krijgen is.

Wiko Wim hoesjes met foto van vakantie

De Wiko Wim heeft een 5,5 inch Full HD AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels en een 2,2 GHz octa-core processor. De 32- of 64 GB aan opslaggeheugen is uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart en de telefoon beschikt over een 3.0 snellaadtechnologie. Alle reden om de bescherming te zoeken in de vorm van een leuk Wiko Wim hoesje. We hebben hoesjes die jouw smartphone zeer goed beschermen. Onze boekhoesjes zijn geschikt voor mensen die niet van teveel poespas of drukke printjes houden. De cases zijn gemaakt van goede kwaliteit PU-Leer (kunstleer) en de houder van TPU.

Het fijne aan de houder is dat deze uitsparingen heeft voor de knoppen en poorten van je telefoon. Aan de binnenkant van het hoesje is ruimte gemaakt voor pasjes en briefgeld. Op deze hoesjes kunnen ook printjes staan. Dit noemen we design hoesjes. We hebben een grafisch designer in huis die voor de printjes heeft gezorgd.

Geen valschade met hoesjes en andere Wiko Wim accessoires

Deze smartphone hoesjes zijn nergens anders te krijgen. Het is ook mogelijk om zelf een foto op een Wiko hoesje te zetten. Met onze hoesjes en andere Wiko Wim accessoires kun je voor lange tijd vooruit met jouw toestel. De kans op valschade is met onze Wiko accessoires nihil. Er kan niks gebeuren met het design en het touchscreen als de Wiko Wim uit je handen valt.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken