Wiko View Lite accessoires

Een leuk hoesje maakt jouw Wiko View Lite helemaal compleet 

De Wiko View Lite is een budgetsmartphone met een 2:1-beeldscherm en Android 8.1 Oreo. Verder heeft de telefoon een goede camera achterop en een opslaggeheugen van 16 GB. De Wiko View Lite is een goedkoop toestel, dat een beschermend hoesje goed kan gebruiken. Met de Wiko View Lite hoesjes van B2C Telecom zullen jij en jouw Wiko nog lang samen door het leven kunnen gaan. Je kunt kiezen voor design hoesjes, boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Natuurlijk kun jij bij ons ook zelf een Wiko View Lite hoesje ontwerpen. 

De Quad core-chipset van de Wiko View Lite is geklokt op 1,5 GHz, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen. Onze Wiko hoesjes bieden goede bescherming en geven de telefoon een modern en hip uiterlijk. En dat is iets dat dit goedkope toestel best wel kan gebruiken. Een Wiko Harry hoesje beschermt het beeldscherm tegen krasjes en scheurtjes en de behuizing tegen deukjes op het moment dat er iets misgaat. Bijvoorbeeld als de telefoon per ongeluk uit je hand valt omdat je het ietsje te snel uit je broekzak wilt halen. Een Wiko View Lite stand case is stevig en tegelijkertijd praktisch. Het hoesje is van hoge kwaliteit PU leer gemaakt en de op maat gemaakte houder van TPU is heel flexibel. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden. De Wiko View Lite is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt. Erg handig. 

Alle Wiko hoesjes zijn op maat gemaakt 

Onze cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Wiko View Lite. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Wiko View Lite. Met dit smartphone hoesje past de Wiko View Lite altijd in je broekzak. Door de opstaande randen is het scherm met een TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd. Wil je het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Op alle hoesjes staan ook leuke designs of je kunt zelf een Wiko View Lite hoesje maken. De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases voor je Wiko View Lite bestel je bij B2C telecom. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Bundelkorting bij grotere bestellingen
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken