Wiko View accessoires

Bescherm Wiko View met hoesjes B2C Telecom 

Steeds meer smartphones beschikken over voorkantvullende schermen. Meestal hebben de wat duurdere telefoons een randloos scherm, maar Wiko bewijst dat het ook voor een lagere prijs mogelijk is. De Wiko View heeft een 5,7 inch-scherm, dat bijna de hele voorkant beslaat. Het ontwerp is niet geweldig, maar dit kun je verfraaien met een goedkoop Wiko View hoesje van B2C Telecom. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit design hoesjes of andere leuke Wiko hoesjes met prints.

Deze Wiko View heeft een zeer aantrekkelijke prijs. Voor nog geen 200 euro kun je de Wiko View kopen. Wiko heeft de serie uitgebreid met de View XL of View Prime. Deze smartphones hebben vanwege de krachtigere hardware een iets hogere adviesprijs. Een design hoesje is wellicht een hele leuke optie voor de Wiko View. Met een uniek design hoesje geef je de telefoon namelijk een chiquere uitstraling. Het lijkt er met een design hoesje van B2C Telecom op dat de Wiko View een high end smartphone is!

Wiko View hoesjes zeer stevig

Dit komt door de materialen waarvan de smartphones zijn gemaakt, maar ook door de originele printjes. Deze printjes zijn op boekhoesjes en soms ook op TPU cases en stand cases te vinden. Een boekhoesje of een stand case beschermt de Wiko View aan alle zijden. Deze hoesjes zijn dus verreweg het veiligst. Boekhoesjes zijn de meest populaire cases die we hebben. Ze worden zeer veel verkocht. Deze Wiko View cases zijn zeer praktisch en beschermen erg goed tegen valschade. Valschade kan zeer makkelijk optreden als je geen smartphone hoesje om de Wiko View doet.

Geen valschade met design hoesje, boekhoesje of TPU hoesje

De meeste mensen kunnen vrijwel geen moment meer zonder hun smartphone, dus vliegt het apparaat met enige regelmaat tegen de vlakte. Dan kan de Wiko View maar beter goed beschermd zijn. Met een telefoonhoesje blijft de Wiko ook krasvrij en zonder vieze vlekken. Een TPU case beschermt de telefoon ook zeer goed. Wel is het verstandig om een screenprotector te bestellen bij dit smartphonehoesje. Deze Wiko accessoire is zeer goedkoop en te krijgen in glas en in folie. Glas geeft de beste bescherming voor het touchscreen. Een screenprotector is zeer makkelijk te bevestigen en te verwijderen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken