Wiko U Pulse Lite telefoonhoesjes

Wiko U Pulse Lite accessoires

Bescherm Wiko U Pulse Lite met hoesjes B2C Telecom 

De Wiko U Pulse Lite heeft een 5,2 inch HD-scherm en een goede camera. Het toestel is uiterst betaalbaar, zoals we van Wiko gewend zijn. De metalen behuizing is stevig en ligt goed in de hand. Op zoek naar een goedkoop Wiko U Pulse Lite hoesje? Dan kom je uit bij de Wiko U Pulse Lite hoesjes van B2C Telecom. Onze Wiko U Pulse Lite hoesjes geven jouw Wiko een extra impuls. We hebben unieke design hoesjes, maar ook standaard boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases.

De Wiko U Pulse Lite heeft een MediaTek MT6737-chipset en is met vier cores en 3 GB werkgeheugen in staat om de meest gangbare applicaties naast elkaar te draaien. Het toestel loopt op Android 7.0 Nougat, die net als onze smartphone hoesjes optimale ondersteuning biedt. Een design hoesje geeft de Wiko U Pulse Lite een unieke uitstraling. De design hoesjes van B2C Telecom zijn gemaakt door onze grafisch designer. Hij heeft de telefoonhoesjes met uniek print in verschillende thema’s echt heel speciaal gemaakt.   

Zelf Wiko U Pulse Lite hoesjes maken

De Wiko U Pulse Lite ondersteunt het gebruik van twee simkaarten. De 3000 mAh batterij onder de motorkap is ook zeer behoorlijk te noemen, net als de 32 GB aan opslaggeheugen. De foto’s die je maakt met de 13-megapixelcamera op de achterzijde kun je zelf op een hoesje zetten. Dit kan bijvoorbeeld op een boekhoesje, ons meest verkochte smartphone hoesje. Gebruik je leukste foto’s in onze Phone Case Designer en voeg teksten toe aan je ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een naam op een Wiko hoesje. 

Onze Wiko U Pulse Lite cases zijn gemaakt van goede kwaliteit materiaal. Je hoeft niet bang te zijn voor schade als de telefoon een keer uit je hand valt. Stootschade of valschade zal zeker niet optreden. Met een Wiko U Pulse Lite hoesje blijft jouw telefoon optimaal functioneren. Er kunnen geen krassen op het design en het touchscreen komen. Dankzij de uitsparingen voor de knoppen en poorten zijn de cases ook zeer handig. 

Wiko U Pulse Lite hoesjes verduurzamen toestel

De smartphone hoesjes van B2C Telecom zijn van bijzondere kwaliteit. De design hoesjes zijn zelfs nergens anders te krijgen. Een Wiko hoesje dat je zelf maakt, is zeer persoonlijk en duurzaam. De opdruk is van hoge kwaliteit uv-inkt, die zeer lang meegaat. Minstens zo lang als jouw Wiko U Pulse Lite!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken