Wiko Rainbow Jam 4G accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Wiko Rainbow Jam 4G

Voor de Wiko Rainbow Jam 4G hoeft u niet al te diep in de buidel te tasten. Toch krijgt u mooie specificaties terug voor een relatief lage aanschafprijs. De Wiko Rainbow JAM 4G is elegant en heeft bijvoorbeeld een acht megapixel camera en een vijf inch scherm. Met een leuk Wiko hoesje zorgt u ervoor dat de gsm een zeer lang leven beschoren is. De Wiko Rainbow JAM 4G hoesjes van B2C Telecom zijn betaalbaar, flexibel en zeer stevig.

De Wiko Rainbow Jam 4G wordt ondersteund met een 1.1 GHz Qualcomm processor, 8 GB ROM en 1GB RAM. Een dual sim- en een micro SD-slot zijn ook handige opties. Bijvoorbeeld als u verschillende sim kaarten gebruikt. Daar komt bij dat de gsm een vlotte 4G connectie heeft. Het smaakvolle ontwerp zal nog lang kunnen blijven bekoren als u het beschermt met een hoesje. Doet u dat niet, dan kan een val van de gsm zeer veel schade opleveren.

Exclusieve print op Wiko Rainbow JAM 4G hoesje  

U zou kunnen kiezen voor een Wiko Rainbow JAM 4G design hoesje. Onze design hoesjes passen dankzij de exclusieve prints perfect bij dit toestel. Alles wat u aan luxe en design miste aan de gsm, wordt met dit smartphone hoesje gecompenseerd. Deze hoesjes hebben aan de binnenkant handige vakjes voor pasjes en briefgeld. De design hoesjes worden door onszelf ontworpen en bedrukt. Hierdoor kunnen we de kosten van de hoesjes laag houden en blijven investeren in innovatie.

De prints zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Zo kunt u kiezen voor een hoesje met dieren, steden landschappen en ga zo maar door. U kunt ook zelf voor een ontwerp gaan. In dat geval gaat u voor een uniek hoesje. Het is namelijk mogelijk om zelf foto’s van bijvoorbeeld een vakantie te plaatsen op een smartphone hoesje. Zelf een Wiko Rainbow JAM 4G hoesje maken geeft echt een zeer opvallende uitstraling aan het toestel. 

Goedkope Wiko Rainbow Jam 4G hoesjes en andere accessoires

Zeer veel klanten hebben al enthousiast gebruik gemaakt van onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma kunt u zelf foto’s, teksten en effecten op een standaard hoesje plaatsen. U kunt zelfs de achtergrondkleur zelf bepalen. Tot slot willen we u erop wijzen dat het handig is om extra Wiko accessoires aan uw bestelling toe te voegen. Deze zijn net als de hoesjes van grote waarde voor de Wiko Rainbow JAM 4G. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk