Wiko Lenny 3 design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Wiko Lenny 3.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
240 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 15

Beloon Wiko Lenny 3 met uniek design hoesje

De Wiko Lenny 3 is een ideaal instapmodel, dat voor amper honderd euro te koop is. Je beschikt met deze telefoon over een groot 5 inch scherm en een krachtige quad-core processor. Met onze design hoesjes krijgt de Wiko een stijlvolle uitstraling. Hierdoor lijkt de Wiko Lenny 3 ineens geen instapmodel meer. De designs zijn ontworpen door B2C Telecom. De Wiko hoesjes zijn dus uniek en nergens anders te krijgen.

Je koopt met de Wiko Lenny 3 niet snel een kat in de zak. Zeker niet als je deze telefoon ook nog uitrust met een schitterend design hoesje. Deze telefoonhoesjes zijn speciaal op maat gemaakt, van zeer hoge kwaliteit PU-leer (kunstleer) en TPU. Hierdoor wordt de Wiko Lenny 3 van alle kanten goed beschermd. Laat je de telefoon een keer vallen, dan hoef je niet meteen naar de reparateur te rennen om de stukken te laten lijmen.

Handige Wiko hoesjes beschermen tegen valschade

Door de uitsparingen in de houder zijn alle knoppen en poorten makkelijk te bedienen. Ook handig zijn de twee pasjeshouders en opbergvakjes voor bijvoorbeeld briefgeld aan de binnenkant van het hoesje. Deze unieke hoesjes bieden dus uitstekende bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende en unieke designs.

We hebben veel tijd gestoken in het ontwerpen van de design hoesjes. Dat is ook terug te zien in het resultaat. Onze grafisch designer heeft unieke smartphone hoesjes ontworpen, die alleen bij B2C Telecom te koop zijn. Je kunt kiezen uit veel verschillende thema’s. We hebben ons gebaseerd op de laatste trends en ingespeeld op de wensen van onze klanten. Dat we het niet slecht doen, bewijzen de meer dan 20.000 positieve klantenreviews die we hebben ontvangen.

Unieke Wiko Lenny 3 accessoires

Ben je nog niet helemaal overtuigd van dit geweldige hoesje? Dan dagen we je uit zelf een hoesje te maken voor de Wiko Lenny 3. Dit is ook een aantrekkelijke optie als je geen keuze hebt kunnen maken uit ons ruime aanbod smartphonehoesjes. Een uniek smartphone hoesje met eigen foto’s en teksten ligt op je te wachten! Zorg er ook voor dat het scherm van de Wiko Lenny 3 in goede staat blijft. Dit doe je door een Wiko Lenny 3 screenprotector te nemen. Voor unieke Wiko Lenny hoesjes en andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom! 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Profiteer van bundelkorting