Wiko Lenny 3 telefoonhoesjes

Wiko Lenny 3 accessoires

B2C Telecom-hoesje maakt Wiko Lenny 3 chiquer

De Wiko Lenny 3 is te beschouwen als een ideale instapper. Wat wil je ook. De smartphone is voor amper honderd euro te koop en volledig uitgerust met onder andere een groot 5 inch scherm en een krachtige quad-core processor. Hoewel niet het meest prijzige model, is het toch verstandig om voor een beschermend hoesje te gaan. Des te langer kun je plezierig aan de gang blijven met de Wiko Lenny 3.

Behalve toegang tot duizenden apps in de Google Play Store heb je de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen in deze telefoon. Kan handig zijn als je in het buitenland vertoeft voor werk of vakantie en om werk en privé optimaal te scheiden. Samen met de 8-megapixelcamera aan de achterkant en de 5-megapixelcamera voor selfies zorgt dit ervoor dat je met deze telefoon niet snel een kat in de zak zult kopen. Zeker niet als je de Wiko Lenny 3 ook nog eens een hoesje van B2C Telecom geeft.

Hoesje op maat voor Wiko Lenny 3

Met onze design hoesjes krijgt de Wiko een chiquere look, waardoor je niet eens zou zeggen dat het hier om een budgettelefoon gaat. Het scheelt natuurlijk ook dat onze telefoonhoesjes speciaal op maat zijn gemaakt, van hoge kwaliteit PU-leer (kunstleer) en TPU/stevig plastic. Hierdoor geniet de Wiko Lenny 3 van alle kanten optimale bescherming. Laat je de telefoon een keer vallen, dan kunt u er honderd procent zeker van zijn dat deze door het smartphonehoesje niet meteen naar de reparateur hoeft.

Zelf je hoesje ontwerpen voor de Wiko Lenny 3 is ook nog een zeer aantrekkelijke optie. Dit doe je als je geen keuze kunt maken uit onze ruime aanbod smartphonehoesjes. Of als je vindt dat je een zeer exclusief hoesje verdient, dat niemand heeft. Dit kan alleen door je eigen speciale smartphone hoesje te ontwerpen op onze website, met daarop je eigen persoonlijke foto’s en teksten.

Phone Case Designer geeft Wiko Lenny 3 unieke uitstraling

Daarvoor heeft B2C Telecom een unieke Phone Case Designer ontwikkeld. Nadat je met dit hulpmiddel je eigen ontwerp hebt gemaakt, kun je direct het eindresultaat zien in de preview. Zo kan het ontwerp eigenlijk nooit mislukken! Je zou er ook voor kunnen kiezen om de Wiko Lenny 3 te beschermen met een simpeler TPU-hoesje. Het is flexibel, licht in gewicht en ligt prettig in de hand. Ben je iemand die graag filmpjes bekijkt, het liefst vanuit je luie stoel in de huiskamer of op het terras? Dan raden we je aan rond te surfen in ons assortiment stand cases! Ook deze hoesjes zijn op maat gemaakt voor de Wiko Lenny 3.