Wiko Lenny 2 telefoonhoesjes

Wiko Lenny 2 accessoires

Wiko Lenny 2 wordt chic met hoesjes van B2C Telecom 

De Wiko Lenny 2 is los voor nog een honderd euro te verkrijgen en is daarmee net als voorganger Wiko Lenny een waardig budgettoestel te noemen. Wel heeft de Wiko Lenny 2 iets betere hardware dan de originele versie. Zo wordt de Wiko Lenny 2 aangestuurd door een 1,3GHz octacore-processor. Een leuk Wiko hoesje van B2C Telecom geeft de Wiko Lenny 2 een luxer uiterlijk en er hoeft niet diep voor in de buidel getast te worden.

De gsm-hoesjes van B2C Telecom zijn namelijk zeer goedkoop, terwijl dat helemaal niet zo lijkt. Bij het bekijken van het ruime assortiment van prachtige design hoesjes zou zomaar de indruk kunnen ontstaan dat hier de hoofdprijs voor betaald moet worden. De prints van deze gsm-hoesjes geven namelijk een extra boost aan de Wiko Lenny 2, waardoor dit toestel luxer gaat ogen dan het eigenlijk is.

Design hoesjes beschermen Wiko Lenny 2

De 1,3GHz octacore-processor van de Wiko Lenny 2 wordt bijgestaan door 768MB werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Die geringe 4GB is met een micro-sd-kaartje gelukkig verder uit te breiden. Foto’s kunnen worden geschoten met de 5 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. Uiteraard is dit ook nog mogelijk zonder dat de Wiko Lenny 2 uit het mooie Wiko-hoesje gehaald hoeft te worden. Alle vitale functies zijn dankzij de verschillende uitsparingen in de smartphonehoesjes van B2C Telecom uitstekend te bedienen.  

De Wiko Lenny 2 draait op Android 5.1 (Lollipop) en is voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Het toestel is met afmetingen van 145,4 bij 73,2 bij 9 millimeter wel redelijk aan de dikke kant en voelt zwaar aan. Een smartphone hoesje kan in dit geval tevens steun bieden. Mocht het toestel tijdens een onverwachte beweging uit de hand vallen, dan biedt een Wiko Lenny 2 hoesje bescherming tegen valschade. Ook slijtage van de behuizing van de Wiko Lenny 2 wordt met onze smartphone cases voorkomen.  

Ontwerp zelf hoesje voor Wiko Lenny 2

Zelf een hoesje ontwerpen voor de Wiko Lenny 2 is natuurlijk ook een geweldige optie. Bijvoorbeeld als er geen geschikte keuze kan worden gemaakt uit ons assortiment design hoesjes. Zijn extra functionaliteiten gewenst, dan is het aanrader om onze voorraad stand cases te bekijken. Hiermee is de Wiko Lenny 2 als standaard neer te zetten als er bijvoorbeeld een filmpje afgepeeld wordt. Zorg ervoor dat krassen, vuil en slijtage uitblijven en gun de Wiko Lenny 2 een duurzaam leven met de goedkope hoesjes van B2C Telecom.