Wiko Kenny telefoonhoesjes

Wiko Kenny accessoires

Houd betaalbare Wiko Kenny vitaal met hoesjes B2C Telecom

Indien je op zoek bent naar een betaalbaar toestel zonder al te veel opsmuk dan zou je wel eens bij de Wiko Kenny uit kunnen komen. De Wiko Kenny heeft een 5 inch display. De voorkant heeft een 5 megapixel camera en de achterkant een 8 MP camera met led flitser. Op zoek naar een Wiko Kenny hoesje? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Onze Wiko Kenny hoesjes zijn van alle markten thuis.

De Wiko Kenny heeft een dual sim optie. Misschien wil je 1 simkaart gebruiken voor bellen en sms'en en de andere voor internet? Of misschien heb je 1 telefoonnummer waarop je altijd bereikbaar moet zijn, terwijl je op een ander nummer liever met rust gelaten wilt worden? Dan kun je met de Wiko Kenny prima uit de voeten. Tegelijkertijd is het handig als het scherm en het design goed worden beschermd. Dit doe je met een telefoonhoesje van B2C Telecom. Dankzij onze goedkope hoesjes kun je met een veilig gevoel gebruik maken van de Wiko Kenny.  

Wiko Kenny stand case stevig en praktisch

Een Wiko Kenny stand case is stevig en tegelijkertijd praktisch. Het hoesje is van hoge kwaliteit PU leer gemaakt en de op maat gemaakte houder van TPU is heel flexibel. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden. De Wiko Kenny is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt.

Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Wiko Kenny. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Wiko Kenny. Met dit smartphone hoesje past de Wiko Kenny altijd in je broekzak. Door de opstaande randen is het scherm met een TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd.

Goedkope Wiko Kenny hoesjes en screenprotectors

Wil je het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Screenprotectors zijn er in folie en in glas en vrij simpel te bevestigen op het scherm van de smartphone. Mocht je toch problemen ondervinden, raden we je aan de video instructie te bekijken op onze website. 

De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases bestel je bij B2C telecom. Worden er meerdere producten tegelijk besteld, dan profiteer je van bundelkorting. Onze Wiko Kenny hoesjes en accessoires als screenprotectors zijn voor zowel particulieren als bedrijven een uitkomst.