Wiko Harry accessoires

Wiko Harry in tact met hoesjes B2C Telecom 

Fans van Wiko zijn vooral te vinden in de groepen mensen die niet teveel geld aan hun smartphone willen uitgeven en daar redelijke specificaties voor terug willen hebben. De Wiko Harry is in dat opzicht weer een schot in de roos. Ook om een goedkoop toestel als de Wiko Harry hoort een beschermend hoesje te zitten. Met de Wiko Harry hoesjes van B2C Telecom zullen u en Harry het goed met elkaar kunnen vinden. 

Onze Wiko hoesjes bieden Harry namelijk niet alleen bescherming, ze geven hem ook nog eens een modern en hip voorkomen. En dat is iets dat dit goedkope toestel best wel kan gebruiken. Wellicht dat u ietsje ruwer om zult gaan met de Wiko Harry dan met bijvoorbeeld de Wiko Wim. Deze broer van Harry heeft namelijk een 5,5 inch-amoled-scherm met 1080p-resolutie en een krachtige Snapdragon 626-chip onder de motorkap.

Stand case beschermt Wiko Harry

Wiko Harry is niet zo krachtig. Toch moet de Quadcore-processor met 3GB werkgeheugen ook nog een tijdje langer mee. Het toestel is uitgerust met een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De gsm heeft ondersteuning voor dual-sim en toegang tot 4G. Een Wiko Harry hoesje beschermt het beeldscherm tegen krasjes en scheurtjes en de behuizing tegen deukjes op het moment dat er iets misgaat. Bijvoorbeeld als de gsm per ongeluk uit uw hand valt omdat u het ietsje te snel uit de broekzak wilt halen.

Een Wiko Harry stand case is stevig en tegelijkertijd praktisch. Het hoesje is van hoge kwaliteit PU leer gemaakt en de op maat gemaakte houder van TPU is heel flexibel. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden. De Wiko Harry is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl u de handen vrij hebt.

Hoesjes en screenprotectors beschermen touchscreen Wiko Harry

Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Wiko Harry. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Wiko Harry. Met dit smartphone hoesje past de Wiko Harry altijd in je broekzak.

Door de opstaande randen is het scherm met een TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd. Wilt u het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases voor uw Wiko Harry bestelt u bij B2C telecom.