Wiko Fever 4G telefoonhoesjes

Wiko Fever 4G accessoires

Bescherm jouw Wiko Fever 4G met een schitterend hoesje

De Wiko Fever 4G is een midrange smartphone met een 'glow in the dark'-effect. Het apparaat heeft een 5.2 inch IPS-scherm met FHD-resolutie van 1080 bij 1920 pixels en een snelle 1,3 GHz octa-core processor, bijgestaan door 3 GB werkgeheugen. Dit mooi geprijsde toestel kun je maar het best beschermen met een leuk Wiko Fever 4G hoesje. Bij B2C Telecom kun je kiezen uit vele verschillende Wiko cases, zoals design hoesjes, stand cases, boekhoesjes en tpu cases. Ook kun je zelf een uniek Wiko Fever 4G hoesje ontwerpen, tegen zeer geringe kosten. 

Onze hoesjes beschikken over veel beschermende en praktische eigenschappen. Dat is erg handig, want de Wiko Fever 4G is een leuk toestel. De dualsim-ondersteuning is handig voor mensen die veel reizen of gewoon veel in het buitenland zijn. De Wiko heeft 16 GB ingebouwde opslagruimte, uit te breiden met een microSD-kaart. Onze smartphone hoesjes beschikken over alle uitsparingen die nodig zijn om optimaal te genieten van de Wiko Fever 4G. Onze hippe en trendy design hoesjes zijn speciaal ontworpen door B2C Telecom en nergens anders te koop. De Wiko Fever 4G design hoesjes zijn zeer duurzaam. Dit komt onder meer door de inkt waarmee ze zijn bedrukt.

Maak zelf een uniek Wiko Fever 4G hoesje, met eigen foto’s en tekst

Deze Wiko heeft een 13-megapixelcamera achterop, een 5-megapixelcamera met selfie-flitser voorop en loopt op Android 5.1 Lollipop. Loop dus geen onnodig risico, door onbeschermd rond te lopen met de Wiko Fever 4G. Koop snel een leuk Wiko Fever 4G hoesje en eventueel een screenprotector. Een Wiko Fever 4G screenprotector is makkelijk te bevestigen op de smartphone. Uiteraard kun jij bij ons ook helemaal zelf een Wiko Fever 4G hoesje ontwerpen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze bijzondere Phone Case Designer, die we in eigen beheer hebben ontwikkeld. In een handomdraai plaats je jouw mooiste foto’s en teksten op een boekhoesje, stand case of TPU case. Jij kunt jouw Wiko Fever 4G hoesje zelf vormgeven. Kies je voor een boekhoesje, dan kun je ook nog eens zelf een detail van een foto op het handige lipje plaatsen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken